Mercedes-Benz E 280 CDI Avantgarde euro 4

Gewijzigd sinds 1 dag

Mercedes-Benz E 280 CDI Avantgarde euro 4

(Financieren?)€ 5.450,-
 • BouwjaarJun 2005
 • Kilometerstand323.001 km
 • Vermogen177 PK
 • BrandstofDiesel
 • SchakelingAutomatisch
 • APK totJuni 2021
 • KenmerkenGrijsSedan4 deuren5 zitplaatsen
 • LandversieNederland
 • Garanties
  NAP-Check
  NAP-Check

  Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

 • Kenteken70-RP-BR

Opties

Informatie van de verkoper

Prachtige Mercedes E 280 met het volgende verhaal. Deze auto is nog niet zo lang geleden gekocht door een liefhebber, die lang gezocht heeft voor hij de ideale Mercedes vond. Met de oersterke 6 in lijn motor en in luxe Avantgarde uitvoering. En dan ook nog een in heel nette staat. Hij kocht de auto (5750 euro) en na een poosje kwam er toch wat onderhoud, vroeg of laat komt dat bij een auto van 15 jaar oud. Die leefttijd was trouwens ook een voorwaarde, want dan is de auto youngtimer, dus zakelijk interessant. De hogedruk pomp is vernieuwd, injectoren gereviseerd, nieuwe brandplaatjes, automaat gespoeld,  abs pomp vernieuwd en nieuwe software.  En dit zijn eigenlijk de belangrijkste dingen (en de duurste) die bij elke auto een keer komen. Heerlijk dat het bij deze auto dus gedaan is. Vervelend voor de eigenaar was dat hij zijn auto moest verkopen omdat hij een bedrijfsauto nodig had en de crisis van dit moment dat ten koste ging van zijn geliefde Mercedes. Uw voordeel is dat de auto niet duurder is geworden door al het onderhoud. We hebben zelf nog de rechter voorwielophanging gereviseerd en de auto laten voorzien van nieuwe apk. Natuurlijk hebben we zelf de nodige kilometers al gereden, wat een heerlijke auto! Die kilometers rijden we met elke auto die we hebben om de auto te testen en u een zo goed mogelijke start te geven met de nieuwe auto. De auto staat op AMG wielen, heeft een schuif kanteldak van glas, alle luxe die je kunt wensen in het interieur en heeft een euro 4 motor, waardoor milieuzones geen probleem vormen. 
Bluetooth module voor bellen is origineel Merdedes, dat gaat via het grote scherm, wat ook een dvd speler en full map navigatie bevat. De audio wordt via 7 kanaals systeem in de auto gebracht, door Harman Kardon. Dus het ultieme geluidssysteem voor Mercedes zit er in. 

Welkom voor een bezoek!

https://www.klassiekerhuis.nl/occasions/334590-mercedes-e-klasse-280-cdi-avantgarde-euro-4/

Mercedes E 280 CDI Avantgarde youngtimer veel vernieuwd!


Mailen mag, bellen is een stuk persoonlijker en geniet mijn voorkeur.
Wilt u langskomen voor een bezoek dan kan dat in overleg, ook 's avonds!
Wij vragen u nooit om een aanbetaling zonder dat u de auto bij ons heeft bezichtigd.  We never ask you for a deposit without having seen the car with us.

Voor info bel Emile Koole tel +316 22 22 23 56. Inruil en inkoop van uw auto mogelijk, wij zijn altijd op zoek naar goede auto's! Tenaamstellen kan hier 24/6 tevens klaarmaken voor export incl. alle benodigde documenten. Wij zijn gespecialiseerd in youngtimers en klassieke auto’s en doen dat met veel passie en liefde. We hebben meestal rond de 60 auto’s staan en krijgen wekelijks nieuwe auto’s binnen. U kunt bij ons direct online een financiering aanvragen voor de aanschaf van uw auto. En dat allemaal voor de meest gunstige rente!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08.30 uur tot 20:00 uur
Zaterdag 9:00 uur tot 12:00 uur 
maar bel altijd even van te voren als u wilt komen, welkom!

-English- 
Mailing is allowed, calling is a lot more personal and I prefer it.
If you want to visit us, you can do so in consultation, even in the evening!
We never ask for a deposit without having seen the car with us.

For info call Emile Koole tel +316 22 22 23 56. Trade and purchase of your car possible, we are always looking for good cars! We can also export the car for you in 15 minutes, 24/6, including all necessary documents. We specialize in youngtimers and classic cars and do that with a lot of passion and love. We usually have around 60 cars and receive new cars every week. You can request financing directly from us online for the purchase of your car. And all for the most favorable interest!

Opening hours:
Monday through Friday from 8.30 am to 8 pm
Saturday 9:00 AM to 12:00 PM
but always call ahead if you want to come, welcome!

't Klassiekerhuis
Bommelsedijk 19a
3256LD Achthuizen
+31187-487716
info@klassiekerhuis.n

Neem contact op