Bentley Azure 6.8 Wide Body Convertible - ONLINE AUCTION

Gewijzigd sinds 4 dagen
Blokweg logoBereken je autolening

Bentley Azure 6.8 Wide Body Convertible - ONLINE AUCTION

(Financieren?)
€ 79.000,-
  • BouwjaarFeb 2000
  • Kilometerstand130.565 km
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenBlauw, Andere lakCabrio
  • LandversieNederland
  • Kenteken27-LHV-6

Informatie van de verkoper

De Bentley Azure is een luxe vierzits cabriolet gebaseerd op de Continental R. Het bekende Italiaanse designhuis Pininfarina tekende de cabrioletconversie. De Bentley wordt aangedreven door de 6,75L V8 met een enkele turbo die rond de 385 pk produceert. Hiermee sprint de Bentley in 6.5 seconden naar de 100 km h, wat indrukwekkend is gezien het gewicht en formaat. De ruimte in het interieur is riant te noemen, waardoor vier personen kunnen genieten van het open rijden. Deze Azure is in 2000 geleverd en is sinds 2010 in Nederland. Het betreft hier een zeldzame Wide Body Mulliner uitvoering, die waarschijnlijk op speciale bestelling van de eerste eigenaar is uitgevoerd in Peacock Blue over crème leder. Hiervan zijn er maar weinig gebouwd. De Bentley is voorzien van sportieve meerdelige lichtmetalen velgen, de originele velgen worden bijgeleverd. Deze Azure bevindt zich in een nette conditie, met slechts minimale gebruikssporen behorend bij de leeftijd. De twee originele Bentley paraplu's zijn aanwezig, net als de handleiding en twee sleutels met afstandsbediening. Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE AUTO WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS HET STARTBEDRAG. BIEDEN BEGINT VANAF 5.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS, YOUNGTIMERS & MOTOREN UITHOORN. OP WOENSDAG 15 MEI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 5 JUNI 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE, Uithoorn
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(’s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions www.classiccar-auctions.com +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor 195,- (incl. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Bekijk ook onze andere advertenties.This car will be part of an online auction on location in Uithoorn. Bidding starts at 5.000,-. There will be various viewing days in Uithoorn. The online auction will start on Wednesday 15 May 2024 and will close on Wednesday 5 June 2024 from 20.00 hours. For more information and the other lots look on our website www.classiccar-auctions.com.Dieses Auto wird Teil einer Online-Auktion vor Ort in Uithoorn sein. Das Gebot beginnt bei 5.000,-. Es wird verschiedene Besichtigungstage in Uithoorn geben. Die Online-Auktion beginnt am Mittwoch, 15. Mai 2024 und endet am Mittwoch, 5. Juni 2024 ab 20.00 Uhr. Weitere Informationen und die anderen Lose finden Sie auf unserer Website www.classiccar-auctions.com.
Garantie: Geen aanvullende garantie

Anthony Fokkerweg 71422 AE UITHOORN

Afd. Verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op