BMW Z4 M Coupé 3.2 M

Gewijzigd sinds 3 weken

BMW Z4 M Coupé 3.2 M

(Financieren?)€ 57.500,-
  • BouwjaarOkt 2006
  • Kilometerstand70.715 km
  • Vermogen343 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • APK totSeptember 2020
  • KenmerkenZwart, Metallic lakCoupé3 deuren5 zitplaatsen
  • KentekenG-969-FV

Opties

Informatie van de verkoper

BMW Z4 Coupé 3.2 M

Kan een auto te volmaakt zijn voor zijn eigen bestwil? Het is een vraag die de komende jaren misschien nog meer een probleem zal worden. Nu de bandentechnologie steeds geavanceerder wordt, er steeds meer gebruik wordt gemaakt van constant variabele dempers en de enorme vooruitgang op het gebied van elektronische regelsystemen, moet u zich afvragen of auto's niet te gripvast, te gecontroleerd en te efficiënt worden.

Zullen ritten van A naar B nog wel leuk zijn? Worden ze niet 'saai'? Gelukkig is er deze Z4M  om u eraan te herinneren wat het betekent als u 343 pk via de achterwielen op het asfalt zet.

Niet dat deze M niet verfijnd is - hij heeft alle afkortingen die je van een BMW mag verwachten: van ABS tot DSC via EBD, ASC en EDR.

De cijfers zijn overtuigend. De 3,2-liter M Power motor produceert precies dezelfde statistieken als in de sublieme M3, wat betekent dat 338 pk bij een krachtige 7900 toeren en 369 Nm bij 4900 toeren.

Het gaspedaal heeft een geweldig response: elke kleine input wordt beloond met een hoog toerental en een duwtje in de rug. Druk op de Sport-knop en de response wordt hyperactief. 

Die motor is natuurlijk het kenmerkende kenmerk van de Z4 M. Hij heeft dezelfde treffende, metalen kreet die de M3 zo bevredigend maakt. Zijn boze kreten passen perfect bij het compromisloze chassis.

De zesversnellingsbak werkt uitstekend en de motor voelt machtig aan, deze auto is een ervaring om te rijden!

Enthousiast geworden door bovenstaand verhaal? Deze Z4 M is een klassieker in wording en in absolute topconditie - nergens in Nederland of Europa zult u een nettere uitvoering vinden. Daarnaast zit de originele velgenset er nog onder. Komt u langs voor een proefrit? (inruil beperkt mogelijk op deze auto)

RennSport Exclusive
Hand-Eg 5a
1648 GD De Goorn
0229 714 080
info@rennsportexclusive.nl

rennsportexclusive.nl/

Neem contact op