BMW Z4 M COUPE | FIRST PAINT, FIRST OWNER

Gewijzigd sinds 1 week
Gratis Autorapport van Finnik

BMW Z4 M COUPE | FIRST PAINT, FIRST OWNER

(Financieren?)
€ 79.950,-
  • BouwjaarApr 2007
  • Kilometerstand19.148 km
  • Vermogen343 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenBlauwCoupé2 deuren2 zitplaatsen
  • KentekenBMW-017

Opties

Informatie van de verkoper

De BMW Z4 is een model van BMW. De populaire sportwagen is zowel in coupé- als roadsteruitvoering verkrijgbaar, doch de laatstgenoemde is veruit de bekendste. De codenaam van de eerste Z4 was BMW E85. De Z4 werd tot 2008 enkel in de Verenigde Staten geassembleerd. Voorjaar 2009 werd een nieuw model Z4 met codenaam E89 geïntroduceerd. De Z4 was zowel in coupé- als roadsteruitvoering verkrijgbaar, doch de laatstgenoemde is veruit de bekendste. De BMW Z4 Coupé is een autotype (sportwagen), geproduceerd door BMW en ontworpen door Tomasz Sycha onder leiding van Chris Bangle. Het is een driedeurs, achterwielaangedreven coupé die de niet zo succesvolle BMW Z3 Coupé opvolgt. De Z4 Coupé Concept verscheen in 2005 op de IAA in Frankfurt. In juni 2006 is de auto op de markt gekomen.

Een paar keer per jaar krijgen wij de gelegenheid dat wij dit soort auto's kunnen kopen, daar wij allen autoliefhebbers zijn is het hier dan feest. Een auto uit 2007 met nog geen 20.000 kilometer is natuurlijk sowieso al bijzonder. Als het dan ook nog eens zo'n bijzondere auto is dan gaat ons autohart sneller kloppen. Om over de uitvoering nog maar niet te spreken. Een BMW Z4 M, geproduceerd in de zomer van 2007, op 23-04-2007 om precies te zijn. Uitgevoerd in wat ons betreft de mooiste kleurstelling geleverd op een Z4 M; "INTERLAGOS BLAU-METALLIC" met een licht lederen interieur. Nieuw aangeschaft door de eerste Duitse eigenaar wie de auto altijd in bezit heeft gehad tot de dag kwam dat wij hem mochten kopen. Precies zoals je hem wilt hebben, compleet met alle documentatie en onderhoudsfacturen. Laat uzelf overtuigen door langs te komen bij ons in Katwijk en deze Z4M in het echt te komen beleven, de koffie staat klaar!

Bedrijfsinformatie

Variërend van zeldzame klassiekers tot Youngtimers voor dagelijks gebruik. De collectie auto’s van HooG Selections is omvangrijk. Alle auto’s hebben één ding gemeen; het zijn zorgvuldig door ons - en op kwaliteit - geselecteerde liefhebbersauto’s met een heldere en inzichtelijke historie.


Vanwege onze unieke locatie en zeer ruime showroom van 6.000m2 hebben vele liefhebbers ons inmiddels al gevonden.
Wanneer mogen wij u verwelkomen in Katwijk?


Hartelijke groet,
TEAM HooG SelectionsVarying from rare classics to Youngtimers for daily use. The collection of HooG Selections is extensive. All cars have one thing in common; they are carefully selected - and on quality - enthusiast cars with a clear and insightful history.


Because of our unique location and very spacious showroom of 6,000 m2, many enthusiasts have already found us.
When can we welcome you in Katwijk?


Sincerely,
TEAM HooG SelectionsHooG Selections B.V. l www.hoogselections.nl l info@hoogselections.nl
Ambachtsweg 13
2222 AH Katwijk
Tel: (+31) 085 043 05 86

Meer informatie

Emissieklasse: Euro 0
Schade: schadevrij
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)

Ambachtsweg 132222 AH KATWIJK ZH

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op