Mercedes-Benz G 500 | Youngtimer | Origineel NL

Gewijzigd sinds 2 dagen
Gratis Autorapport van Finnik

Mercedes-Benz G 500 | Youngtimer | Origineel NL

(Financieren?)€ 34.950,-
 • BouwjaarApr 2004
 • Kilometerstand204.168 km
 • Vermogen296 PK
 • BrandstofBenzine
 • SchakelingAutomatisch
 • KenmerkenGroen, Metallic lakSUV/Off-Road/Pick-Up5 deuren
 • LandversieNederland
 • Garanties
  NAP-Check
  NAP-Check

  Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

 • Kenteken59-PD-BL

Opties

Informatie van de verkoper

Bekijk meer foto's van dit voertuig in hoge resolutie op onze website www.hoogselections.nl | Elke zaterdag en zondag open dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Een G-klasse als dit kom je niet vaak tegen, een waar liefhebbers exemplaar! De Mercedes-Benz G-Klasse werd in 1979 op de markt gezet als een militaire terreinwagen. Het robuuste karakter van de auto en zijn off-roadcapaciteiten maken de Geländewagen (vrij vertaald naar terreinwagen) de keuze voor het Nederlandse (sinds 1992) en Duitse leger en talloze beveiligingseenheden wereldwijd.

De G-klasse is ontwikkeld als een militair voertuig van een suggestie van de Shah van Iran (destijds een belangrijke Mercedes-aandeelhouder) aan Mercedes en aangeboden als een civiele versie in 1979. In zijn nu al ruim meer dan dertigjarige bestaan is het exterieur nauwelijks gewijzigd. Wel zijn de motoren constant vervangen en het interieur heeft in de loop der jaren steeds een opfrisbeurt gekregen. In 2010 kwam de G-Klasse 30th Edition op de markt, als bijzonder jubileummodel. De Mercedes-Benz G-Klasse is leverbaar in verschillende carrosserievarianten, te weten een pick-up, ambulance, van, een korte station-uitvoering, een lange station-uitvoering, cabriolet, een militair scoutvoertuig en een verlengde uitvoering met achterdeuren. De Mercedes-Benz G-Klasse kent drie typeringen door de jaren heen: 460, dit was de eerste G-Klasse. In 1990 kwam de luxueuze versie uit met een meer personen wagen interieur, de 463 Baureihe. Doordat de 463 feitelijk te luxe was geworden, kwam de 461 uit, deze simpelere versie was met stoffen bekleding en een simpel interieur is dit model nog lang verkrijgbaar geweest voor de utiliteitsklanten zoals boeren, brandweer, bouw, etc. Er zijn zowel diesel- als benzinevarianten op de markt gebracht. Bijna alle zwaardere Mercedes-Benz-personenwagen motoren hebben in de G-Klasse hun plek onder de motorkap wel gevonden.De G-Klasse wordt vandaag de dag gekenmerkt door zijn klassieke uitstraling, zijn zeldzame verschijning en zijn luxueuze interieur, dat niet onderdoet voor de Mercedes topklasse sedans. De G-Klasse is een van de meest waardevaste auto's die er op dit moment te koop is. De vraag naar de G-Klasse is extreem hoog en sinds de stijgende populariteit van het SUV-segment is de verkoop sterk gestegen, voornamelijk in de Verenigde Staten. In 2004 kwam Mercedes Benz met de G 55 Kompressor, een 476 pk sterke G-Klasse, de ultieme G-Klasse gebouwd door huistuner AMG. De G-Klasse wordt gebouwd in Graz, door Steyr-Daimler-Puch; een industrieel verbond dat al reeds dertig jaar de productie van de G-Klasse verzorgt. De auto wordt grotendeels met de hand gebouwd.

Dit exemplaar is origineel Nederlands geleverd in de voorzomer van 2004, op 28-04-2004 om precies te zijn. Wat betekent dat het een nu een Youngtimer is en ondernemers hem zakelijk aantrekkelijk kunnen rijden. Buiten dat, is het een auto die je gewoon wilt hebben. Deze G500 is in perfecte conditie, zowel het interieur als het exterieur zijn smetteloos. En liefhebbers weten, dit kom je origineel niet vaak tegen. Wat dat is wat hij is, helemaal origineel en ook nog is Nederlands geleverd. In deze prachtige kleur groen, wat deze G500 helemaal afmaakt. U hoort het al, we zijn er zelf stiekem een beetje verliefd op. Zo ook de gehele documentatie is compleet, inclusief originele onderhoudsboekjes, instructieboekjes en facturen. Zelfs het originele Certificate of Conformity van Mercedes-Benz zit er bij. Kortom, als u opzoek bent naar een echte G-klasse dan moet u deze hebben. De foto's spreken voor zich. Bent u in de markt voor een G-klasse? Dan mag u het uzelf niet onthouden om deze gezien te hebben, wij nodigen u dan ook graag uit bij ons in Sassenheim om deze G500 in het echt te komen beleven. De koffie staat klaar!


Variërend van zeldzame klassieker tot premiums voor dagelijks gebruik. Alle exemplaren in onze collectie hebben allemaal één ding gemeen, ze staan voor wie wij zijn en fungeren stuk voor stuk a

Neem contact op