Mercedes-Benz S 500 (W221) | 1 Owner/Dealer history

Gewijzigd sinds 1 dag
Gratis Autorapport van Finnik

Mercedes-Benz S 500 (W221) | 1 Owner/Dealer history

(Financieren?)
€ 34.950,-
  • BouwjaarDec 2005
  • Kilometerstand34.100 km
  • Vermogen387 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenZwartSedan4 deuren5 zitplaatsen
  • KentekenME-RC-11

Informatie van de verkoper

S-Klasse is de typeaanduiding van de topklasse van Mercedes-Benz. De 'S' staat voor Sonder in het Duits en 'super' in het Nederlands. De letter S werd oorspronkelijk achter de modelnaam geplaatst. Sinds 1991 gaat de 'S' aan de naam vooraf. Mercedes noemt haar topklasse in 1972 voor het eerst S-Klasse. Daarvoor werd de letter S toegevoegd aan de naam van duurdere modellen. Achteraf beschouwt Mercedes de topklasse gebouwd tussen 1965 en 1972 als de eigenlijke start van de S-Klasse en noemt deze serie nu 'oude S-Klasse'. Tot de voorgangers van de S-Klasse worden de typen gerekend die bekend zijn onder de bijnamen 'Heckflosse' en 'Ponton'. Ook het model 220 uit 1951 waar de letter S niet voorkomt wordt door Mercedes onder de voorgangers van de S-Klasse geschaard. Mercedes streeft er bij de S-Klasse naar leidend te zijn op de thema's veiligheid, comfort, prestaties en betrouwbaarheid. Technische innovaties worden daarom traditioneel geïntroduceerd op de S-Klasse. Deze vinden na verloop van tijd vrijwel steeds hun weg naar kleinere modellen en worden overgenomen door andere merken. Voorbeelden zijn het ABS (1978), de airbag (1981) en het electronic stability program (1995). De S-Klasse is elk jaar de best verkopende topklasse auto van de wereld, soms met uitzondering van het jaar voorafgaand aan de onthulling van een nieuw type.

Wij bij HooG Selections zijn verheugd dit unieke exemplaar van de W211 te mogen en kunnen aanbieden. Wat hem zo bijzonder maakt is dat wij deze S500 hebben mogen kopen van de eerste eigenaar wie de auto in 2006 nieuw gekocht heeft. Deze Mercedes-Benz S500 is nieuw geleverd in de zomer van 2006, op 28-12-2005 om precies te zijn. Onze klant heeft de auto destijds nieuw aangeschaft bij de Mercedes-Benz dealer in Valencia. Deze is dan ook altijd hier in onderhoud gebleven. Waar vind je het nog? Een auto van 15 jaar oud, afkomstig van eerste eigenaar met maar 35.000 kilometer? Nou gewoon bij HooG Selections. Het klinkt een beetje als het verhaaltje van "van een oud vrouwtje geweest" maar soms is het echt zo. En wij worden daar gewoon erg enthousiast van zoals u kunt lezen. Daarnaast heeft onze klant bij aanschaf ongeveer alle opties aangevinkt bij het bestellen van deze auto; voornamelijk achterin waant u zich een president van de 21ste eeuw. Zelfs achterin zijn de stoelen te verstellen, verwarmd, gekoeld en kijkt u uit op uw eigen mediadisplay waar u films op kunt kijken terwijl u rondgereden wordt. Wat een droom. Echter zullen velen van ons gewoon voorin plaatsnemen waar u ook van alle gemakken voorzien bent. Zowel het interieur als het exterieur verkeren in nieuwstaat. De combinatie is oogverblindend mooi, het zwarte exterieur in combinatie met het beige interieur. Een leuk detail is, dat zelfs de onderkant nog prachtig is omdat de auto enkel in het droge klimaat van Valencia, Spanje heeft gereden. Recent bij 34.004 kilometer is de auto nog voorzien van groot onderhoud - ook weer bij dezelfde dealer - en helemaal klaar voor u als nieuwe eigenaar voor zorgeloos rijplezier. U hoort het, wij zijn enthousiast. Kom bij ons langs in Katwijk en laat uzelf overtuigen, de koffie staat voor u klaar.

Bedrijfsinformatie

Variërend van zeldzame klassiekers tot Youngtimers voor dagelijks gebruik. De collectie auto’s van HooG Selections is omvangrijk. Alle auto’s hebben één ding gemeen; het zijn zorgvuldig door ons - en op kwaliteit - geselecteerde liefhebbersauto’s met een heldere en inzichtelijke historie.


Vanwege onze unieke locatie en zeer ruime showroom van 6.000m2 hebben vele liefhebbers ons inmiddels al gevonden.
Wanneer mogen wij u verwelkomen in Katwijk?


Hartelijke groet,
TEAM HooG SelectionsVarying from rare classics to Youngtimers for daily use. The collection of HooG Selections is extensive. All cars have one thing in common; they are carefully selected - and on quality - enthusiast cars with a clear and insightful history.


Because of our unique location and very spacious showroom of 6,000 m2, many enthusiasts have already found us.
When can we welcome you in Katwijk?


Sincerely,
TEAM HooG SelectionsHooG Selections B.V. l www.hoogselections.nl l info@hoogselections.nl
Ambachtsweg 13
2222 AH Katwijk
Tel: (+31) 085 043 05 86

Meer informatie

Afmetingen (LxBxH): 522 x 187 x 147 cm
Wielbasis: 316 cm
Tankinhoud: 83 liter
Emissieklasse: Euro 0
Schade: schadevrij
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - € 377 per kwartaal

Ambachtsweg 132222 AH KATWIJK ZH

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op