Overig Nappasion 750 TT Tender sloep custom built 40PK di

Gewijzigd sinds 5 dagen
Gratis Autorapport van Finnik

Overig Nappasion 750 TT Tender sloep custom built 40PK di

(Financieren?)
€ 129.950,-
Incl.BTW
BTW verrekenbaar
  • BouwjaarApr 2022
  • Kilometerstand178 km
  • Vermogen39 PK
  • BrandstofDiesel
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenGrijsOverig
  • Kenteken9-YF-288

Opties

Informatie van de verkoper

Technische gegevens
Lengte (m.): 7,40
Breedte (m.): 2,40
Diepgang (m.): 0,60
Doorvaarhoogte (m.): 1,81
Waterverplaatsing (kg.): 1825
Motor pk (kW): 40PK inboard diesel Yanmar
Pega V-liner trailer zwart met lichtmetalen velgen

in deze tender zijn een aantal opties verwerkt die je niet snel in andere zult tegen komen. In de eerste plaats is de contrasterende kleurstelling uniek in de tendermarkt, maar helemaal passend bij powerboats. Daarnaast zijn een wegklapbare tv onder het voordek en een gigantische geluidsinstallatie niet echt alledaags op een dagrecreatieboot. Als je dat beziet is de oranje LED verlichting in de kuip, via de telefoon op afstand bedienbaar, helemaal niet zo gek.

Op veel plekken aan boord kom je de naam Nappassion tegen, tot zelfs in de zwart gepoedercoate rvs bekerhouders. De powerboat stijl met gewafelde oranje kussens met grijze bies en zwarte interieuraccenten is heel consequent doorgevoerd. Ook de foam vloerbedekking is in Nappassion stijl verwerkt.

De constructie van de polyester Nappassion is uitstekend, de boot is in sandwich met schuimkern gebouwd. De grijze ISO gelcoat ziet er prachtig uit en bij de bouw is osmosevrije vinylesterhars gebruikt. Ook de afwerking van het inwendige is goed verzorgd. Aan de achterzijde is een breed zwemplateau, waarvandaan je de muziek installatie kunt bedienen. Achterop is een groot zonnebed met opbergruimte er onder. Fijn is dat het rugkussen van de bestuurdersplaats niet bootbreed is, zodat er een goede doorloop naar de kuip behouden blijft. De stuurconsole is slank en overzichtelijk. Links en rechts zijn zwaluwnesten met bekerhouders en usb aansluitingen.

Voorin is een U-vormige bank waar weer een bed van kan worden gemaakt. Onder de banken en het voordek is opbergruimte, netjes afgewerkt en je vindt in de voorste ruimte zelfs een wegklapbare tv. De motorkist biedt plaats aan een compacte inboard diesels van 40Pk Yanmar driecilinder. De motorkist heeft een paar prima gasveren en verzonken scharnieren, zoals hoort bij een boot van klasse. Het onderwaterschip is als van een speedboot met inboardmotor. Deze tender heeft geen kiel maar een scheg met vrij hangende schroefaskoker in een uithouder. Toch is snelheid hier niet zo belangrijk, wel dat de boot makkelijk glijdt en mooi met golven om kan gaan. Laat dat maar aan Nico Bertels over.

we de Nappassion starten klinkt een beschaafd geluid. Het is fijn dat je daardoor varend goed van de mega-muziekinstallatie kunt genieten. Voor het korte manoeuvreren heb je een Vetus boegschroef en dat is prettig omdat de boot met het relatief kleine roer een vrij ruime draaicirkel heeft. Geef je meer gas, dan blijft het geluid beschaafd en steigert de Nappassion nauwelijks. De boot glijdt soepel over het water, heeft nauwelijks last van golven en vaart kurkdroog. Op ruwer water ervaar je ook de stijfheid van de romp en de prettige zit achter het stuur.

Het prachtige Garmin display toont alles wat je wil weten, van de motor gegevens en de verlichting tot alle navigatie-informatie. Ook merk je dat deze tender lekker licht is, want met de 40pk Yanmar komen we met gemak uit op 23 km/u. Een beschaafde snelheid voor deze met passie gebouwde, vurige tender.

Mogelijkheden:

- Uitgebreide lease mogelijkheden voor particuliere & zakelijke klanten!
-100% financiering ook mogelijk.
-private lease en zakelijke lease met soepele acceptatie!
- Inruil mogelijk. Gelieve foto's te sturen via whatsapp naar 06-15484820

Huurkoop zonder BKR
50/50 deal! Nu 50% betalen en binnen 12 of 24 maanden aflossen!
Soepele acceptatie! iedereen kan rijden!

- Verlengde garantie mogelijk!

Wij hebben ook uitgebreide mogelijkheden voor verlengde garantie met Europese dekking en mobiliteitsgarantie!
Welkom bij SBJ Automotive! Wij hebben de mooiste voorraad auto’s!
Het kopen van een auto gaat vaak gepaard met keuzestress. Door ons te specialiseren in leuke auto’s met een lage kilometerstand én heel veel opties én...

Strickledeweg 1023044 EL ROTTERDAM

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op