Spyker C8 Spyder , only 5.900 km, new condition

Gewijzigd sinds 3 weken

Spyker C8 Spyder , only 5.900 km, new condition

€ 309.000,-
  • BouwjaarJun 2005
  • Kilometerstand5.900 km
  • Vermogen400 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenZwartCabrio2 deuren2 zitplaatsen
  • LandversieNederland

Opties

Informatie van de verkoper

Spyker C8 Spyder (meer dan 100 foto's op onze website www.dreamgarage.nl)

Schitterende C8 Spyder in een excellente kleurcombinatie van lakzwart met cognac lederen interieur.

‘Nulla tenaci invia est via’ oftewel ‘Voor volhouders is geen weg onbegaanbaar’. Dit motto, en de merknaam zijn afkomstig van Nederlandsche Automobiel- en Vliegtuigfabriek "Trompenburg", een Nederlandse automobielfabriek die begin 20e eeuw internationaal doorbrak, maar in 1925 werd opgeheven. Maar 75 jaar later onthulde Spyker op 17 oktober 2000 weer een nieuwe auto. De door Maarten de Bruijn ontworpen Spyker C8 Spyder wordt op de Birmingham Motor Show gepresenteerd. Het nieuwe ontwerp valt meteen in de prijzen en wint de prestigieuze "Institute of Vehicle Engineers Design Award". Het gehele ontwerp en de detaillering zijn verbluffend mooi en Spyker is met de introductie van deze auto herboren.

Uiterst zeldzaam; schitterende detaillering; prijswinnaar; collectable; uniek; hand gebouwd; allen zijn slechts enkele van de begrippen die van toepassing zijn op de C8 Spyder.

Deze auto uit 2005 met nummer 28 is met de CPP body een relatief vroeg exemplaar. Met nog geen 6.000 km onder de wielen staat deze auto in nagenoeg nieuwstaat in onze showroom.
De diepzwarte lak steekt mooi af tegen de geweldige aluminium accenten zoals de unieke spiegels, luchtinlaten, mistlampbehuizingen en spoilers voor en achter. De speciale lichtmetalen wielen, het typische en gezochte propellor stuur en propellor logo's en badges maken het geheel compleet.
Het openen van de vleugeldeuren is een geweldige ervaring en geeft een indrukwekkend zicht op het unieke Spyker interieur. Ook aan de voorzijde van deze Spyker gaat de "show" verder. Na het openen van de neus is er volledig zicht op de aluminium voorwielophanging en koelradiatoren. De race- en sportwagen genen zijn hier duidelijk waarneembaar. Na het opnenen van de motorkap aan de achterzijde is er zicht op een bagaruimte en de mooi klinkende Audi 4,2L 8 cilinder motor. Kleppen in de uitlaat voorzien in een stille tour en luide sport modus. De frameloze voorruit geeft de auto zijn geheel eigen looks die stijlvol maar zeker ook sportief is. Over elk detail is nagedacht wat deze auto's tot automobiele juwelen maakt.

Het interieur is adembenemend. Het cognac kleurige leder van de stoelen en deurpanelen is van een ongekende kwaliteit en pasvorm. Het spectaculaire dashboard dat om de bestuurder heen is gevormd beschikt over mooi vormgegeven instrumenten met creme kleurige wijzerplaten en de typische schakelaars. In het interieur zowel als in de rest van de auto zijn nog alle originele fabrieksstickers aanwezig. Het unieke propellor stuur completeert het interieur in de inmiddels bekende maar unieke stijl die je alleen in een Spyker aantreft.
Het schakelmechanisme is een ander stijlkenmerk van de Spyker auto's. Het werkt net zo subliem als dat het oogt! Schakelen in deze C8 is een sensatie. Wat betreft comfort zijn deze auto's voorzien van airconditioning en keyless entry.

Deze auto heeft een Duitse registratie maar kan naar wens ook voorzien worden van een Nederlandse registratie.
Recent volledig geserviced staat dit juweel klaar voor vele mooie ritten.


Kortom een unieke auto met een overweldigende uitstraling. Wilt u hiervan gaan genieten? Neem dan contact met ons op. Tel 043-3114158

Neem contact op