Volkswagen XL1 Nederlandse Auto/ 1e Eigenaar/Incl.Btw

Gewijzigd sinds 1 week

Volkswagen XL1 Nederlandse Auto/ 1e Eigenaar/Incl.Btw

(Financieren?)€ 88.850,-
 • BouwjaarMei 2015
 • Kilometerstand6.930 km
 • Vermogen48 PK
 • BrandstofElektro/Diesel
 • SchakelingAutomatisch
 • APK totMei 2019
 • KenmerkenGrijs, Metallic lakCoupé2 deuren2 zitplaatsen
 • LandversieNederland
 • Garanties
  BOVAG Garantie
  BOVAG Garantie

  Minimaal 6 maanden garantie op aankoop gebruikte auto’s.

  3 maanden garantie op reparatie en onderhoud.

  Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden krijgt u passend vervangend vervoer.

  Gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG.

  NAP-Check
  NAP-Check

  Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

 • KentekenGG-490-T

Opties

Informatie van de verkoper

Deze bijzondere en vooral unieke Volkswagen XL1 is afkomstig van de 1e eigenaar. De auto is nieuw geleverd en keurig volgens schema onderhouden door Volkswagen Importeur Pon in Leusden, de laatste onderhoudsservice is recent uitgevoerd op kilometerstand 6.654 (zie foto). Eigenlijk is de XL1 het beste voorbeeld van wat er gebeurt als ontwerpers overmatig gefixeerd zijn. De specificaties laten zich lezen als het wensenlijstje van enthousiaste volgelingen van automobiele gierigheid: een tweezits diesel-elektrische hybride die volgens opgaaf 0,9 l/100 km verbruikt. Deze plug-in hybride stoot slechts 21 g/km CO2 uit. De carrosserie, exterieurdelen en zelfs de stabilisatorstangen zijn gemaakt van met koolstofvezel verstevigd polymeer om gewicht te besparen. De vorm is als die van een regendruppel: de achterwielen zijn bijna volledig afgedekt, de buitenspiegels zijn vervangen door achteruitkijkcamera’s en de achterkant is smaller dan de voorkant. De luchtweerstandscoëfficiënt bedraagt slechts 0,186. Feitelijk is het een aal op wielen. Zelfs de lak is lichtgewicht: de XL1 is van een speciale laag voorzien voor de lak wordt aangebracht, waardoor op de lak 50 procent gewicht wordt bespaard. De voorruit is maar 3,2 millimeter dik. De wielen zijn van magnesium en er zitten banden op gemonteerd die dunner zijn dan een fotomodel. Het leidt allemaal tot een auto die dusdanig scherp is gefocust dat je een gat in de grond kunt branden. De tussen de achterwielen geplaatste aandrijflijn bestaat uit een zeventraps dsg, een 27 pk sterke elektromotor en een 48 pk leverende tweecilinder dieselmotor. Inderdaad de XL1 is een hybride, sterker nog: een plug-in hybride. Volgens Volkswagen scoort de XL1 hiermee in de NEDC-verbruikscyclus een gemiddelde van 21 gram CO2 per 100 km wat neerkomt op een verbruik van 0,9 l/100 km oftewel 1 op 111, nog net even zuiniger dan oorspronkelijk beoogd. Deze Unieke Volkswagen XL1 is o.a. voorzien van: Airconditioning, Cruise Controle, Originele Audio, Garmin Navigatie Systeem, Bluetooth, Stoelen met Alcantara Bekleding, Full LED Verlichting, LED Dagrijverlichting, Parkeersensoren Achter, Vleugeldeuren, Externe Oplader met Oplaadkabel, Extra Accessoirepakket bestaande uit: Een Tweede Externe Oplader (zie foto), Beschermhoes, Extra Mattenset, Druppellader. De XL1 heeft diverse Innovatieprijzen gewonnen en is door zijn zeldzaamheid een slimme belegging. Inclusief alle accessoires was de nieuwprijs ruim 120.000,- euro. Betreft een BTW auto, 21% BTW Verrekenbaar.

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving. WWW.PROEFRITAANHUIS.NL

Kijk ook op onze website WWW.SYNYCO.NL alle auto's met een zeer UITGEBREIDE FOTOREPORTAGE!! Wij bieden U auto’s tegen absolute netto bodemprijzen. De auto’s hebben stuk voor stuk een volledig bekende historie, komen meestal rechtstreeks van de eerste eigenaar en zijn in vrijwel alle gevallen dealeronderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto's een inkoopcheck. De voordelen op een rijtje: Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend. Kilometerstanden (Nationale Auto Pas) en bouwjaren gegarandeerd. Bovag autobedrijf. dealerauto’s tegen groothandelsprijzen. Uiteraard is inruil mogelijk. Als U om wat voor reden uw auto wilt verkopen, wij kopen hem graag in. Kijkt u voor meer informatie op onze website. Kijk ook eens op www.proefritaanhuis.nl Iedere week circa 30 verse auto's in de showroom. U bent van harte welkom, wij drinken graag een kop koffie met U.

In Friesland zijn wij bekend als voormalig VW/Audi dealer en zijn inmiddels 80 jaar lid van de Bovag. Op dit moment is Auto Synyco een allround onafhankelijk Bovag autobedrijf gevestigd sinds 1956 aan de Leeuwarderweg in Franeker.Samen met onze zusterbedrijv

Neem contact op