Mercedes-Benz 280 200-280 Combi TE

Gewijzigd sinds > 1 maand
Blokweg logoBereken je autolening

Mercedes-Benz 280 200-280 Combi TE

(Financieren?)
€ 9.500,-
  • BouwjaarApr 1982
  • Kilometerstand313.572 km
  • Vermogen185 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenGroenStationwagen5 deuren5 zitplaatsen
  • Kenteken73-JGS-5

Opties

Informatie van de verkoper

Mercedes-Benz 280 TE W123 AUT / Schuifdak

Mercedes-Benz 280TE, een originele europese station.

Dit betreft een zeer nette en eerlijke Mercedes-Benz 280TE. Deze al belastingvrije wagen heeft de afgelopen 10 jaar netjes onderhoud gehad en altijd in de garage gestaan van de laatste eigenaar. 

Hij is verder hard en kan bij aflevering voorzien worden van een nieuwe Apk voor de komende 2 jaar voor een meerprijs van 500 euro. Van binnen in prachtige staat en geen scheuren in het dashboard wat heel zelden voorkomt. In de motorruimte ook geen roestvorming. Hij heeft momenteel een plek op de motorkap en op twee spatborden wat roestblaasjes. Hier is de prijs verder naar. 

De wagen heeft de volgende opties:
Schuifdak 
Rolluik in kofferruimte 

De wagen is technisch verder in orde. Hij rijdt en schakelt zoals het bedoeld is om van een 280E blok te verwachten. Met zijn vermogen beschikt de wagen over 185PK, en is hij zeer goed geschikt om mee te komen met het dagelijkse verkeer.

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en de maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke optie's de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn.
 
Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.
 
Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-46832332 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.
 
Kijk ook op de website www.mb-oldtimers.nl voor het complete aanbod van onze oldtimers.

MB Oldtimers
Erichemsekade 6b
4116GD Buren
+31646832332
info@mb-oldtimers.nl

mb-oldtimers.nl

Erichemsekade 6b4116 GD BUREN

Afdeling Verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op