Mercedes-Benz 300 D Limousine "Dora" (Adenauer) (W189) Automaat Serv

Gewijzigd sinds > 1 maand

Mercedes-Benz 300 D Limousine "Dora" (Adenauer) (W189) Automaat Serv

(Financieren?)
€ 79.900,-
  • BouwjaarFeb 1959
  • Kilometerstand55.324 km
  • Vermogen160 PK
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenGrijs, Metallic lakSedan4 deuren
  • KentekenAH-25-65

Opties

Informatie van de verkoper

Deze uniek mooie Mercedes is al twee decennia in bezit van de familie Ott. Inmiddels is de tijd gekomen om ruimte maken in de collectie en een volgende trotse eigenaar te laten genieten van deze bijzondere en kwalitatief hoogwaardige schoonheid. De Dora wordt vaak verward met de Adenauer, maar de kenners weten de verschillen en ook dat dit een behoorlijk zeldzame Mercedes betreft. Ooit geproduceerd in Bremen voor de Canadese markt (wagenkaart voorhanden) en in 2000 naar Nederland gekomen. De Dora is (door Alewijn zelf nog) in een werkelijk schitterend gerestaureerde conditie gekocht en is sindsdien alleen op hoge zon- en feestdagen in beweging geweest. Technisch en optisch verkeert de auto in uitstekende staat, het is dan ook telkens weer een belevenis om ermee te rijden. De rustig snorrende zes-in-lijn benzinemotor, gekoppeld aan de soepel schakelende automaat, met achterin minstens evenveel ruimte als voorin! Voor een nadere kennismaking met onze Dora maken we graag een afspraak met u.

Bedrijfsinformatie

Sinds de oprichting in 1974 is Autobedrijf Alewijn Ott uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van kwaliteitsoccasions. De strenge selectie bij inkoop en de kwaliteitscontrole maken dat je deze kostbare aankoop veilig en met een goed gevoel kunt doen. En omdat we in vrijwel elk segment auto’s hebben, kun je je hele leven bij ons terecht. Voor een goede verzekering, heldere financiering of leasing van je nieuwe trots helpen we je graag op weg, je kunt ons elke dag van de week bereiken.
Hoewel we enorm ons best doen zijn foutjes in de advertentie niet altijd uit te sluiten. Controleer daarom alles wat je belangrijk vindt vóór je de auto koopt.
Doordeweeks open van 10:00 tot 17:00, zaterdag van 09:30 tot 17:00 en houd voor uitzonderingen (COVID) de info op Google aan.

Meer informatie

Modeljaar: 2022
Emissieklasse: Euro 0
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Neem contact op