Oldtimer

Gewijzigd sinds 2 weken

Oldtimer

(Financieren?)€ 3.900,-
  • BouwjaarOkt 1991
  • Kilometerstand230.765 km
  • Vermogen68 PK
  • BrandstofDiesel
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenWit4 deuren
  • LandversieBelgië

Informatie van de verkoper

Auto heeft een Belgische kentekenbewijs moet voor Nederland nog gekeurd worden bij het RDW zit NIET bij de prijs in !!!!!!!
Voor zijn leeftijd nog een hele leuke bus met heel veel ruimte perfect om er een camper van te maken.
Er zitten al 2 dakluiken in en een ruit in de schuifdeur met een tweezits bank en een stoel voorin.

Waarom Importeren wij alleen uit Belgie ??

Op België na wordt in het buitenland nog niet goed geregistreerd. Een koper krijgt hierdoor van buitenlandse voertuigen niet automatisch goed inzicht in de tellerhistorie. Er worden in het buitenland wel stappen gezet. Zo is het in Europa sinds 20 mei 2018 verplicht de tellerstand bij de APK in een nationale database op te nemen.

België
Het (digitaal) uitwisselen van gegevens is geen wettelijke verplichting. Met België wisselt de RDW al wel met succes tellerstanden uit. Verder krijgt iemand die een voertuig uit België wil importeren op het keuringsstation van de RDW te horen of de afgelezen stand een logische of onlogische reeks oplevert. De klant kan dan alsnog besluiten of hij de invoer wil voortzetten of dat hij bij de verkoper navraag wil doen.

Daarom !!! Al onze auto's zijn voorzien van de Car-Pas of een Kilometerhisoriek zodat u zeker weet dat de kilometerstand Correct is.Een gegarandeerde occasion vindt u in onze showroom, Nieuwpoort auto's verkoopt sinds 1989 occasions en onderhoudt deze ook in eigen werkplaats. Ook zijn wij al sinds 1989 aangesloten bij de Bovag. De occasions die wij aanbieden zijn voorzien van een onderhoudshistorie en uiteraard van de NAP pas. Kijk ook ook eens op autobedrijf.tevreden.nl om te zien wat de ervaringen van andere klanten met ons zijn en hoe ze ons beoordelen.

Aanvullende specificaties
Inrichting: Buscamper
Modelreeks: sep 1985 - jul 1989
Cabine: enkel
Lengte/hoogte: L4H2
Wielbasis: 320 cm
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 125 per kwartaal
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)

Neem contact op