Renault R 4 R4L

Gewijzigd sinds > 1 maand

Renault R 4 R4L

(Financieren?)
€ 13.900,-
  • BouwjaarJan 1977
  • Kilometerstand69.237 km
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenGoud, Metallic lakSedan5 deuren

Opties

Informatie van de verkoper

Als u deze Renault R4L bij Classic Park komt bezichtigen, wordt u een warm welkom geheten door de Italiaanse zanger Zucchero. Hij zingt u vanaf een groot scherm toe in een live-registratie van zijn succesnummer “Senza una donna”. Dat is niet toevallig dat deze muziek daar wordt afgespeeld. Adelmo Fornaciari, zoals hij eigenlijk heet, verplaatste zich in de jaren 2003 tot 2012 in een Renault R4L. Juist deze Renault, die negen jaar het vervoermiddel van Zucchero is geweest, staat nu bij ons op het podium. Inderdaad, zo’n nostalgische Renault 4 die in de jaren zestig en zeventig in grote aantallen onze wegen bevolkte. Een icoon waar wellicht uw (groot)ouders nog in hebben gereden.

De Renault 4 was een ongekend comfortabele, ruime en betaalbare auto die populair was in alle lagen van de bevolking. De technische en optische conditie van deze Renault 4 is goed. De auto is uitgevoerd in een tweekleurenschema zilvergrijs met een donkerrood dak, dat ook is doorgevoerd op de velgen.
Van dit relatief luxe exemplaar is vrijwel de hele eigenarenhistorie bekend, een zeldzaamheid voor een Renault R4. Wie kan nu zeggen dat hij/zij in de auto van Zuccherro rond rijdt…

Meer informatie

Interieurkleur: Zwart
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Koppenhoefstraat 145283 VK BOXTEL

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op