Volkswagen Golf GTI 1.8 Type1 111PK Originele auto!

Gewijzigd sinds 2 weken
Gratis Autorapport van Finnik

Volkswagen Golf GTI 1.8 Type1 111PK Originele auto!

(Financieren?)
€ 19.950,-
  • BouwjaarDec 1983
  • Kilometerstand286.988 km
  • Vermogen111 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • APK totApril 2023
  • KenmerkenGrijsHatchback2 deuren5 zitplaatsen
  • LandversieDuitsland
  • KentekenTV-JP-83

Opties

Informatie van de verkoper

Te koop aangeboden:

In een originele, zeer goede en mooie staat verkerende Volkswagen Golf Type 1 GTI. Een originele GTI dus met de 1.8 motor. In 1982 in Duitsland afgeleverd en in 1998 vanaf een particuliere eigenaar naar Nederland gekomen. Vanaf 1998 heeft de auto inclusief de huidige eigenaar slechts 2 eigenaren gehad, uniek en leuk!

De laatste jaren heeft de huidige eigenaar kosten noch moeite gespaard om de GTI weer in een perfecte staat te brengen. De onderzijde is aangepakt waar nodig, motorisch is alle uitgevoed wat maar enigzins aandacht vroeg en de volledige auto is weer in een perfecte staat gebracht. Uiteraard is de volledige historie en documentatie hiervan aanwezig en wordt bij de auto geleverd.

Kortom een ontzettend leuk en orgineel exemplaar van de iconische Golf 1 GTI in een uitstekende staat. Van een liefhebber voor een liefhebber.
Bijgaand ruim 40 foto's van de binnen en buitenzijde van de auto, tevens is er een filmpje beschikbaar welke wij u graag toesturen.

De huidige eigenaar heeft meer van dit soort leuke verzamelobjecten maar moet helaas ruimte maken in de garage voor ander leuk "speelgoed".
Deze auto is er helemaal klaar voor om ook voor de nieuwe eigenaar het heerlijke rijgenot te geven als dat die doet. Alle aflevermogelijkheden zoals garantie, financiering en inruil zijn bespreekbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

LET OP! Bezichtiging is op afspraak mogelijk op onze vestiging in Lisse. Op uw verzoek zorgen wij ervoor dat de auto klaarstaat voor een bezichtiging en proefrit, graag dus even in vooraf overleg. De huidge eigenaar rijdt nog beperkt met de auto. Een bezichtiging en proefrit op een andere locatie? In overleg is bijna alles mogelijk.

U bent op afspraak van harte welkom om deze auto te bezichtigen en mee proef te rijden. Belt u even van te voren zodat we een dag en tijd met elkaar kunnen afspreken?

Heeft u verdere vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot ziens!

Neem contact op