Harley-Davidson Sportster xl1200s

Gewijzigd sinds > 1 maand
Gratis Autorapport van Finnik

Harley-Davidson Sportster xl1200s

(Financieren?)
€ 7.495,-
  • BouwjaarJan 2000
  • Kilometerstand26.528 km
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenWitChopper/Cruiser
  • KentekenMD-NH-36

Informatie van de verkoper

Deze opvallende sportster 1200 in de mooie kleur wit staat er fris bij! Het 1200cc blok geeft genoeg vermogen, maar zorgt er toch voor dat de motor lekker smal en hanteerbaar blijft.

De zwarte uitlaat dempers, mooi sportster zadel, kleine knipperlichten en duidelijke tellers op het stuur maken deze motor compleet.
De küryAkyn luchtinlaat geeft een stoer accent.

Kom jezelf overtuigen van deze vriendelijk geprijsde Harley!_____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl
 

Meer informatie

Garantielabel: BOVAG Garantie (3 maanden)
Garantie: Garantie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Kenteken: MD-NH-36

Strijperdijk 3d5595 XM LEENDE

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2000
BrandstofBenzine
Kilometerstand26.528 km
SchakelingHandgeschakeld
KleurWit
Cilinderinhoud1.200 cm³
KentekenMD-NH-36