Yamaha YFZ 50

Gewijzigd sinds > 1 maand
Gratis Autorapport van Finnik

Yamaha YFZ 50

(Financieren?)
€ 3.099,-
Incl.BTW
BTW verrekenbaar
  • BouwjaarJan 2022
  • Kilometerstand0 km
  • KenmerkenWitQuad/ATV
  • Kenteken00-45-33

Informatie van de verkoper

Veiligheid staat voorop en daarom heeft de YFZ50 een groot aantal functies waarmee volwassenen een hoge mate van controle hebben. De snelheid en het toerental kunnen worden begrensd met een gasklepschroef en een toerenbegrenzer schakelaar. Met een veiligheidskoord aan een trekschakelaar kan de motor, wanneer nodig, onmiddellijk worden uitgeschakeld.

Gebruiksvriendelijkheid, rijplezier en onderhoudsgemak maken van de nieuwe Yamaha YFZ50 een verstandige keuze voor ouders. En dankzij het op de YFZ450R geïnspireerde design staat deze mini ATV bijna zeker boven aan het verlanglijstje van ieder kind!

De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief rijklaar maken, 1 maand fabrieksgarantie

  • van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !

Meer informatie

Modeljaar: 2022

Brieltjenspolder 264921 PJ MADE

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2022
Kilometerstand0 km
KleurWit
Kenteken00-45-33