BMW R 1100 RT Tour Origineel NL 77.236KM mooie kleurstelling

Gewijzigd sinds 2 weken
Gratis Autorapport van Finnik

BMW R 1100 RT Tour Origineel NL 77.236KM mooie kleurstelling

(Financieren?)
€ 2.495,-
  • BouwjaarFeb 1996
  • Kilometerstand77.236 km
  • Vermogen90 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenTourer
  • KentekenMV-20-PL

Opties

Informatie van de verkoper

Origineel Nederlands geleverde BMW met heel weinig kilometers. 42 foto's voor een juiste indruk, en voor zijn leeftijd een pracht exemplaar. Een elektrische fiets kost tegenwoordig al meer. Wie eerst ??? Tevens meer motoren in onze voorraad, zie onze eigen site svp.

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en het maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke opties de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn. Bekijk onze site voor meerdere foto's, want op bijvoorbeeld Marktplaats kunnen namelijk maar maximaal 24 foto's geplaatst worden, op onze site is er geen maximum.

Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.

Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-510 10 354 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.

Voor de vrijwaring van uw auto hebben wij deel II van het papieren kentekenbewijs nodig. Of van voertuigen die na 2014 tenaamgesteld zijn: de 9-cijferige tenaamstellingcode en het kentekenpasje. Met deze documenten kunnen wij de auto vrijwaren en dus overschrijven.

Meer informatie

Wielbasis: 150 cm
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)

Houtduifstraat 304901 BR OOSTERHOUT

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarFeb 1996
BrandstofBenzine
Kilometerstand77.236 km
SchakelingHandgeschakeld
Vermogen90 PK
Cilinderinhoud1.085 cm³
KentekenMV-20-PL