BMW R 1200 GS Adventure

Gewijzigd sinds 3 dagen

BMW R 1200 GS Adventure

(Financieren?)€ 12.499,-
  • BouwjaarJan 2013
  • Kilometerstand31.160 km
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenZwartOverig

Informatie van de verkoper

Deze BMW R 1200 GS Adventure is in een prima staat en is uitgevoerd de kleur Triple Black met opties af fabriek: ABS, ASC, ESA, RDC, handvat verwarming, Led knipperlichten , mistlampen en Smoke Windscherm.

De genoemde vraagprijs is een zgn. netto internetprijs. Wij leveren deze motor standaard incl. aflevering inspectie, garantie zoals vermeld in advertentie en kenteken registratie.

Wil je meer zekerheden, dan is het aan te raden om te kiezen voor ons optionele afleverpakket
Aflever pakket (prijs: € 495,- )
- Onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificatie
- 6 maanden garantie
- Volle tank benzine
- Banden minimaal 50%
- Gewassen & gepoetst*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

  • Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Aanvullende specificaties
Segment: All-road
Modeljaar: 2013

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2013
BrandstofBenzine
Kilometerstand31.160 km
KleurZwart