BMW R 80 RT

Gewijzigd sinds 3 weken

BMW R 80 RT

€ 8.990,-
  • BouwjaarJan 1990
  • Kilometerstand13.045 km
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenZilverSport Touring
  • LandversieNederland

Informatie van de verkoper

Zo af en toe komen wij een motorfiets tegen waarvan wij denken "hoe kan dat nou?". Dit is er zeker zo 1...
Deze BMW R80RT uit 1990 heeft namelijk slechts 13045 km gereden in bijna 30 jaar (echt!). Rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar! Volledig origineel, inclusief EHBO set, gereedschapset, BMW slot en... zelfs de originele BMW helm! (wordt niet meer aangeraden om deze te gebruiken)

Voor de echte BMW klassiek liefhebber die hem aan de verzameling wil toevoegen of natuurlijk lekker mee te (in)rijden..

De echte liefhebber is uiteraard altijd welkom om te komen kijken en we zullen dan ook graag het verhaal achter deze unieke motorfiets vertellen...

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 60 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland.
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (kleding shop van 600 vierkante meter) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson , Honda, Kawasaki, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha. Dus inruil en service van alle merken is mogelijk.
.
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt gekocht).

Aanvullende specificaties
Modeljaar: 1990

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 1990
BrandstofBenzine
Kilometerstand13.045 km
KleurZilver