Ducati Monster 796

Gewijzigd sinds > 1 maand

Ducati Monster 796

(Financieren?)€ 6.175,-
  • BouwjaarJun 2010
  • Kilometerstand43.401 km
  • Vermogen82 PK
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenRoodNaked
  • Kenteken83-MK-DP

Informatie van de verkoper

Een mooie Ducati-rode Monster 796 + met zijn enkelzijdige achterbrug! Zeer compleet met 2 originele sleutels, code card, alle boekjes en historie. Ook zit op de motor een 35kW set gemonteerd, deze set komt met een certificaat en een sticker ter bewijs van terugvoering op het frame. Deze set is speciaal voor deze motor geproduceerd op het framenummer van de motor. Voor meer informatie kunt u ons altijd een berichtje doen!
 

Leerkes Motofun, de nummer 1 motorzaak in Twello. Altijd een ruim aanbod occassions van alle grote merken. Onze zaak in ligt op 5 minuten rijden van afslag Twello op de A1. In onze omgeving liggen vele mooie wegen en routes om heerlijk over naar huis te rijden met een nieuw gekochte motor.
Inruil? Graag!
We houden onze voorraad graag op peil met mooie, nette en courante motoren, dus inruil behoort zeker tot de mogelijkheden. Stuur ons enkele foto's, wat informatie en een prijs die u in gedachten hebt toe en wie weet kunnen we het samen eens worden!De internetprijs is onze meeneemprijs, dit is een scherpe prijs waarvoor u de motor zo bij ons kan komen meenemen zoals hij gepresenteerd staat, checklist nagelopen en rijklaar. Standaard garantie op alle draaiende delen (motorblok + versnelling) voor 3 maanden/1000km.
Voor een meerprijs van €300,- verzorgen wij een afleverbeurt (olie, filters, bougies, enz.) en krijgt u een aanvullende garantie van 3 maanden/1000km op de gehele motor. 
 Kijk voor meer foto's en info op onze website! 
Als u een motorfiets wilt komen bekijken, bel dan altijd voordat u van huis vertrekt, dit voorkomt teleurstelling mocht de motor al verkocht zijn.

Kom gerust kijken bij Leerkes Motofun, de koffie staat klaar!
 NU Motorrijden, over twaalf maanden betalen
Wij zijn een partner van NU Motorrijden, dit bedrijf verstrekt leningen om zo maandelijks af te kunnen lossen op aankopen bij ons aan de zaak. Deze leningen vraagt de klant aan via NU Motorrijden en op die manier wordt de betaling geregeld.
 

Meer informatie

Aantal sleutels: 1
Garantie: Garantie

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJun 2010
BrandstofBenzine
Kilometerstand43.401 km
KleurRood
Vermogen82 PK
Cilinderinhoud803 cm³
Kenteken83-MK-DP