Harley-Davidson Sportster XL xl883c

Gewijzigd sinds 3 weken
Gratis Autorapport van Finnik

Harley-Davidson Sportster XL xl883c

(Financieren?)
€ 6.995,-
Incl.BTW
  • BouwjaarJan 2007
  • Kilometerstand9.295 km
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenZilverChopper/Cruiser
  • KentekenMV-PX-63

Informatie van de verkoper

Deze nette Harley Davidson Sportster XL883C in het prachtige zilver staat bij ons in de showroom met nog geen 10.000km op de teller. Zo goed als nieuw, en dat straalt deze motor dan ook uit!

Deze compacte cruiser is ideaal voor kleinere of minder sterke bestuurders door de lage zadelhoogte en omdat het gewicht van het motorblok erg laag ligt.

Kom deze prachtige motor daarom bekijken en overtuig uzelf.

_____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl
 

Meer informatie

Garantie: Garantie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Kenteken: MV-PX-63

Strijperdijk 3d5595 XM LEENDE

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2007
BrandstofBenzine
Kilometerstand9.295 km
SchakelingHandgeschakeld
KleurZilver
Cilinderinhoud883 cm³
KentekenMV-PX-63