Harley-Davidson Sportster XLH883 de luxe

Gewijzigd sinds 3 weken

Harley-Davidson Sportster XLH883 de luxe

(Financieren?)€ 4.495,-
  • BouwjaarJan 1988
  • Kilometerstand44.825 km
  • Vermogen48 PK
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenGeelChopper/Cruiser
  • LandversieNederland

Informatie van de verkoper

Deze goed handelbare Harley heeft de respectabele leeftijd van 28 jaar al bereikt en hij voelt en oogt nog als een tiener. Hij kan nog jaren en vele kilometers mee.
Wilt u een proefrit maken? Kom dan snel langs bij Joppen Motoren in Leende! Laat u wel even weten wanneer u langskomt? Dan zetten we de motor klaar voor u.
Alvast bedankt en graag tot ziens!

Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren. Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.
Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!
Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.
De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kan uitproberen.
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.
Geintresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl
W. www.joppen.nl

Aanvullende specificaties
Tellerstand: 27.853 mijlen
Aantal sleutels: 0
Garantie: Garantie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 1988
BrandstofBenzine
Kilometerstand44.825 km
KleurGeel
Vermogen48 PK
Cilinderinhoud883 cm³