Harley-Davidson Sportster xlh1100

Gewijzigd sinds > 1 maand

Harley-Davidson Sportster xlh1100

(Financieren?)
€ 3.500,-
  • BouwjaarJan 1985
  • Kilometerstand7.180 km
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenRoodChopper/Cruiser
  • KentekenMK-31-JN

Informatie van de verkoper

Custom made Harley XLH1000 volledig in Brandweerstijl.
Het detailniveau in deze motor is onbeschrijflijk. Overal vind je accenten terug die je rechtstreeks doen denken aan de stoere mannen van de brandweer.
Deze motor is toen der tijd speciaal omgebouwd om 9/11 te herdenken. Iets heel speciaals dat je zeker niet vaak tegenkomt.
U bent welkom voor een bezichtiging en een proefrit.

_____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt.

Meer foto's kunt u vinden op onze website www.joppen.nl als ook extra informatie omtrent garantie en afleverbeurt en bijbehorende kosten.

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl
 

Meer informatie

Schade: schadevrij
Garantielabel: BOVAG Garantie
Garantie: Garantie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Kenteken: MK-31-JN

Strijperdijk 3d5595 XM LEENDE

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 1985
BrandstofBenzine
Kilometerstand7.180 km
SchakelingHandgeschakeld
KleurRood
Cilinderinhoud1.100 cm³
KentekenMK-31-JN