Harley-Davidson THE BEST 1800CC

Gewijzigd sinds 1 dag
Gratis Autorapport van Finnik

Harley-Davidson THE BEST 1800CC

(Financieren?)
€ 16.950,-
  • BouwjaarJun 2010
  • Kilometerstand11.124 km
  • Vermogen54 PK
  • BrandstofSuper 95
  • KenmerkenOverig1 zitplaatsen
  • KentekenMX-TZ-25

Informatie van de verkoper

Standaard worden onze auto's rijklaar afgeleverd. U kunt kiezen voor een servicepakket van € 595,-. Kijk voor meer informatie over dit servicepakket bij de button garantie op onze website.

Aan druk of zetfouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend.
Jorgen van der Eems is in 1984 begonnen met de in- en verkoop van auto's. Scherp en helder zakendoen alsmede het leveren van kwaliteit zijn belangrijke pijlers voor ons bedrijf. Door de jarenlange ervaring en goede contacten met leveranciers en ons puur te richten op in- en verkoop, kunnen wij leveren tegen de scherpst mogelijke prijs. U wordt ontvangen in een ontspannen ongedwongen sfeer en de koffie staat voor U klaar! Een vrijblijvende proefrit kan op afspraak ook buiten reguliere openingstijden gemaakt worden. De technische kant wordt door ons uitbesteed en verzorgd door Bovag garage Betten, gevestigd in hetzelfde pand, waardoor korte lijnen en snelle service gewaarborgd zijn. Graag tot ziens op de Frittemaleane 2 te Sneek.


Bij Auto van der Eems doen wij natuurlijk altijd ons uiterste best om alle gegevens zo correct mogelijk in te vullen. Maar feit blijf: wij hebben meer verstand van auto's dan van computers. Het kan dus voorkomen dat er een keer een foutje zit in de gegevens. Mocht je twijfelen aan de juistheid van de gegevens of een foutje ontdekken, dan horen wij heel graag van je. We controleren dan nog eens de gegevens om te kijken of het klopt. Controleer de opties dus goed voordat je een auto koopt.

Meer informatie

Modeljaar: 2023
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)

Frittemaleane 28605 CH SNEEK

+31 (0)515 - 414615
Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJun 2010
BrandstofSuper 95
Kilometerstand11.124 km
Vermogen54 PK
Cilinderinhoud1.340 cm³
KentekenMX-TZ-25