Honda CBR 500 R

Gewijzigd sinds 3 dagen

Honda CBR 500 R

(Financieren?)€ 8.258,-
  • BouwjaarJan 2020
  • Kilometerstand1 km
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenGrijsSupersport

Informatie van de verkoper

Met zijn agressieve nieuwe look en hoog vermogen bij lage toerentallen geeft de Honda CBR500R je de volledige vrijheid. En een A2-rijbewijs is voldoende voor deze motorfiets.

De CBR500R is uitgerust met een nieuw negatief LCD-dashboard met een versnellingsstandindicator. In agressieve rij-omstandigheden zorgen de sportieve clip-ons dat je altijd de controle behoudt. De veervoorspanning op de 41 mm telescopische voorvork kan worden ingesteld. Dit geldt ook voor de Pro-Link monoschokdemper aan de achterkant. En de volledige LED-verlichting, inclusief richtingaanwijzers, zijn het bewijs van eersteklas details.
*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

  • Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Aanvullende specificaties
Modeljaar: 2020

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2020
BrandstofBenzine
Kilometerstand1 km
KleurGrijs