Honda CBR 600 F

Gewijzigd sinds > 1 maand

Honda CBR 600 F

(Financieren?)€ 1.990,-
  • BouwjaarJan 1997
  • Kilometerstand39.934 km
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenZwartSport Touring
  • KentekenMZ-74-TP

Informatie van de verkoper

Deze onverwoestbare Honda CBR 600 F verkeert in een goede staat en is een prima keus voor de sportieve rijder die een goedkope en betrouwbare motor zoekt. Hij is uitgevoerd met een smoke kleurig kuipruitje en een Laser carbon uitlaatdemper.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

  • Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Aanvullende specificaties
Modeljaar: 1997
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 1997
BrandstofBenzine
Kilometerstand39.934 km
KleurZwart
KentekenMZ-74-TP