Honda CBR 650 650F ABS

Gewijzigd sinds 2 dagen

Honda CBR 650 650F ABS

(Financieren?)€ 10.458,-
  • BouwjaarJan 2018
  • Kilometerstand1 km
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenRoodRacer
  • LandversieNederland
  • Kenteken10-10-00

Informatie van de verkoper

KLAAR VOOR ACTIE


Voel en hoor het vermogen van de ene bocht naar de andere.

Het blok van de CBR650F produceert 67 kW bij 11.000 opm en voldoet aan de EURO4 normen. Boven de grens van 5.000 opm is het toegenomen vermogen duidelijk voelbaar. Dit is te danken aan de nieuwe inlaat en het compleet nieuwe 4-in-1 uitlaatsysteem. Mede dankzij de demper met dubbele buizen waardoor de tegendruk vermindert, wordt er een diep gegrom geproduceerd telkens wanneer je het gas opendraait. Accelereer uit een bocht en geniet volop van het vermogen dat dankzij de vernieuwde zesversnellingsbak nog beter bruikbaar is in het middengebied.

Scherp, precies en vol vertrouwen

De CBR650F beschikt over een stalen diamanttype frame met 64 x 30 mm ovale balken. Dit biedt een betere stijfheid en een balans die specifiek gericht is op gebruiksvriendelijkheid en wendbaarheid op de openbare weg. De balhoofdhoek van 25,5° met 101 mm naloop en een wielbasis van 1450 mm bieden een goede combinatie van stabiliteit en wendbaarheid.

MotoPort Rockanje

Motorliefhebbers in hart en nieren

In het uiterste puntje van Zuid-Holland ligt Rockanje, waar de gebroeders Zuijderwijk de scepter zwaaien over hun eigen MotoPort vestiging. Een motorbedrijf waar motorrijders uit de verre omgeving op af komen. Dat komt onder andere door de enorme keuze die MotoPort Rockanje biedt. De showroom biedt een ruim aanbod nieuwe motoren van Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, KTM, Piaggio, Vespa, Aprilia, Peugeot, Gilera waarvan MotoPort Rockanje het dealerschap heeft. Daarnaast vind je er een grote collectie gebruikte motoren, van alle soorten en maten. En natuurlijk mag ook de kledingafdeling er zijn. Die shop is ruim opgezet, zodat het assortiment van de exclusieve MotoPort merken, DANE, DIFI en BAYARD op een goede manier gepresenteerd kunnen worden. Maar dat is niet de enige reden om naar Rockanje te komen. De echte, gezellige motorsfeer en de uitstekende service geven vaak de doorslag. we zijn motorliefhebbers, die met motorliefhebbers omgaan, aldus het Team van MotoPort Rockanje.


Wanneer u voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvangt u:
- GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats.
- Hoge instapkorting
- Tot 80%no-claimkorting
- Geen alarmverplichting!
- 3 jaar aanschaf- of taxatiewaardevergoeding mogelijk. Geen afschrijving!
- Accessoires tot 1.500,- euro gratis meeverzekerd
- Schade aan helm en kleding tot 1.500,- euro per opzittende gratis meeverzekerd

Aanvullende specificaties
Segment: Sport
Modeljaar: 2018
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2018
BrandstofBenzine
Kilometerstand1 km
KleurRood
Kenteken10-10-00