Kawasaki Z 1000 SX

Gewijzigd sinds > 1 maand

Kawasaki Z 1000 SX

(Financieren?)€ 7.999,-
  • BouwjaarJan 2011
  • Kilometerstand6.242 km
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenZwartSport Touring

Informatie van de verkoper

In een uitstekende staat verkerende kawasaki ZX 100 SX, uitgevoerd met ABS systeem, verstelbare rem en koppelinggrepen, handvat verwarming en voorbereiding voor een Zumo 660 navigatiesysteem.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

  • Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Aanvullende specificaties
Modeljaar: 2011

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2011
BrandstofBenzine
Kilometerstand6.242 km
KleurZwart