Yamaha TMAX SX ABS Sport Edition

Gewijzigd sinds 1 dag

Yamaha TMAX SX ABS Sport Edition

(Financieren?)€ 13.999,-
  • BouwjaarJan 2020
  • Kilometerstand5 km
  • KenmerkenZwartScooter
  • Kenteken85-MN-BS

Informatie van de verkoper

Dit vlaggenschip van de motorscooters, dat is uitgerust met een exclusief Akrapovic uitlaatsysteem dat de kwaliteit en exclusiviteit ervan benadrukt, is gebouwd om de meest dynamische sportieve rijervaring te bieden. Om de toonaangevende status van de TMAX SX Sport Edition extra te benadrukken, is deze motorscooter uitgerust met een sportief windscherm en een lichtgewicht kentekenplaathouder.

U heeft ook de zekerheid dat de TMAX SX Sport Edition wordt geleverd met alle geavanceerde technologie die u nodig heeft om de stad naar uw hand te zetten, zoals Yamaha D-MODE, TFT instrumentenpaneel, 'Smart Key' sleutelloze bediening, My TMAX Connect en Traction Control.*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Meer informatie

Modeljaar: 2019

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2020
Kilometerstand5 km
KleurZwart
Kenteken85-MN-BS