Yamaha XSR 700 Scrambler

Gewijzigd sinds 1 maand

Yamaha XSR 700 Scrambler

(Financieren?)€ 9.499,-
  • BouwjaarJan 2019
  • Kilometerstand1 km
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenZwart, Metallic lakNaked

Informatie van de verkoper

Wij bieden nu dit exclusive exemplaar aan voor € 9.499,- incl. alle accessoires, afleverkosten, btw en BPM. En profiteer je nu van een klantvoordeel van € 1900,-!!

Deze Yamaha XSR700 is door ons opgebouwd als echte scrambler. Dit hebben wij gedaan door de motor te voorzien van een hoog gemonteerd Akrapovic uitlaatsysteem, aluminium zijpanelen, aluminium fly-screen, harmonica rubbers met zwarte voorfork beschermers, achterdrager, solo-seat, handbeschermers en Continental TKC-80 banden.*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.

  • Wanneer je voor deze motor een MotoPort Norisk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit ontvang je GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats..


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com/motoporthillegom

Aanvullende specificaties
Modeljaar: 2019

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2019
BrandstofBenzine
Kilometerstand1 km
KleurZwart
CategorieMetallic