Yamaha YFM 90 R

Gewijzigd sinds > 1 maand
Gratis Autorapport van Finnik

Yamaha YFM 90 R

(Financieren?)
€ 3.599,-
Incl.BTW
BTW verrekenbaar
  • BouwjaarJan 2022
  • Kilometerstand0 km
  • KenmerkenWitQuad/ATV
  • Kenteken01-01-05

Informatie van de verkoper

Uit voorraad leverbaar!

De YFM90R is niet alleen compact van formaat, maar is tevens uitgerust met verschillende voorzieningen van de grotere Yamaha ATV-modellen. Zoals onafhankelijke wielophanging vóór, CVT transmissie en een elektrische startmotor.

Onbekommerd rijden met de YFM90R, mede dankzij de uitgekiende combinatie van vermogen en de doordachte ergonomie. Met de CDI plug-in kunt u op een eenvoudige manier het motorvermogen aanpassen aan de rijvaardigheidsniveaus van de verschillende rijders. Daarnaast kunt u via een hendel op het stuur de parkeerrem activeren.

De volautomatische versnellingsbak maakt het rijden met de YFM90R nóg gemakkelijker. Dankzij deze slimme oplossingen is dit dé ATV voor de jeugd waar ook volwassenen veel plezier aan kunnen beleven.

De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief rijklaar maken, en 3 maanden fabrieksgarantie

  • van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !

Meer informatie

Modeljaar: 2022

Brieltjenspolder 264921 PJ MADE

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJan 2022
Kilometerstand0 km
KleurWit
Kenteken01-01-05