Yamaha YP 250 D

Gewijzigd sinds 1 week
Gratis Autorapport van Finnik

Yamaha YP 250 D

(Financieren?)€ 1.550,-
  • BouwjaarJun 2002
  • Kilometerstand18.790 km
  • Vermogen20 PK
  • BrandstofBenzine
  • KenmerkenGoudScooter
  • KentekenMZ-02-KR

Informatie van de verkoper

lEUKE YP 250, SCOOTER GAAT MEE ZONDER GARANTIE OF BEURT.

Bedrijfsinformatie

.
ALS U SERIEUS BELANGSTELLING HEEFT VOOR EEN MOTOR KUNNEN WE VIA E-MAIL AL EEN HELEBOEL SAMEN AFSTEMMEN OVER EEN EVENTUELE INRUILMOTOR, OP HET MOMENT DAT WE OVER DE PRIJS EENS ZIJN, PLANNEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK IN OM DE MOTOR TE KOMEN BEKIJKEN EN EVENTUEEL EEN PROEFRIT TE MAKEN. BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK OP 0522-443820 (DOORKIESNR.1)
.
WIJ HEBBEN VASTE VERKOOPPRIJZEN, ECHTER WEL INCLUSIEF AFLEVERINGSKOSTEN, AFLEVERINGSBEURT, 6 MAANDEN VOLLEDIGE BOVAG GARANTIE (Indien van toepassing), TENAAMSTELLING, VOLLE TANK EN 10 DAGEN GRATIS ALL-RISK VERZEKERING (Niet op scooters).
.
GEBBEN MOTOREN is de grootste Yamaha-exclusief dealer van Nederland met een historie die teruggaat naar 1936.
Bijna het hele segment nieuwe Yamaha's voor de weg (tevens als demo), cross, enduro, atv en bromfietsen staat op voorraad. Gebben onderscheidt zich door zijn zeer klantvriendelijke en service gerichte manier van werken waarin bijna niets onmogelijk is en wij zorgen daardoor voor zorgeloos rijplezier. Kijk zeker een keer op onze site www.gebbenmotoren.nl naar onze grote voorraad kwaliteits occassions van alle merken en eventuele aanbiedingen in onze goed uitgeruste werkplaats , zeer uitgebreide kledingshop en onderdelen/accessoires afdeling. Graag tot ziens ook al is het alleen voor een lekker bakkie koffie.

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarJun 2002
BrandstofBenzine
Kilometerstand18.790 km
KleurGoud
Vermogen20 PK
Cilinderinhoud250 cm³
KentekenMZ-02-KR