Auto zoektips

Om in het enorme aanbod op AutoTrader.nl de juiste occasion te vinden, heeft Auto Trader een unieke manier van zoeken ontworpen. Op de website kan je op verschillende manieren jouw auto vinden:

  • Zoeken op merk en model.
  • Zoeken aan de hand van een aantal wensen en eisen.
  • Zoeken naar aanleiding van inspiratie.


Zoeken op wensen en eisen

Bepaal waar de auto aan moet voldoen. Heb je veel kofferbakinhoud nodig? Welke instaphoogte is voor jou het meest comfortabel? Rij je sportief of enkel in de binnenstad? En wat mogen de maximale verbruikskosten zijn?
Kijk ook naar de waarderingen. Hoe hebben AutoWeek en de eigenaren het voertuig beoordeelt? En hoe hoog dient het veiligheidsniveau van het voertuig te zijn?
Aan de hand van jouw wensen en eisen kom je tot een aantal merken en modellen die perfect bij jou passen. Klik op jouw ultieme match en krijg een volledige omschrijving van de wagen: kenmerken en specificaties, maandelijkse kosten, historie en reviews van anderen.


Zoeken via inspiratie

Op de homepage vind je 3 verschillende blokken: populaire modellen, populaire advertentie en populaire carrosserie. Per categorie worden 9 inspirerende voertuigen weergegeven. Klik op het voertuig dat jou aanspreekt en krijg het volledige aanbod.