Adverteren voor automobielbedrijven

Auto Trader is de spil tussen automobielbedrijven en de zoekende consument. Ons doel is om leads te genereren en u te ondersteunen bij uw verkopen.

Advertentiemogelijkheden

Voor elk automobielbedrijf hebben we een passend advertentiepakket. Interesse in het adverteren bij Auto Trader? Neem dan contact met ons op.
+31 (0)88 - 73 00 100
E-mail: info@autotrader.nl

AutoTrader.nl: uw vertrouwde en grootste online partner

Auto Trader ontwikkelt innovatieve en effectieve middelen en diensten om de consument zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren, waarna u de koper in uw showroom kan verwelkomen.

Marketing Power: hét verkoopinstrument om uw voertuig extra te laten opvallen

Marketing Power biedt u als professionele verkoper de kans om meer leads te genereren. Met als doel een snelle verkoop te realiseren.

U heeft keuze uit twee promoties:

  1. Premium advertentie: een Premium advertentie wordt bovenaan de zoekresultatenpagina’s getoond en verschijnt ook in de reguliere zoekresultaten. Een TOP advertentie wordt 20 keer meer bekeken!
  2. Plus advertentie: valt extra op door een opvallende achtergrondkleur.

250% meer leads met live chat

Verreweg de meeste traffic op AutoTrader.nl vindt plaats in de avonduren en in het weekend, dus als u uw showroom op slot draait. Chat stelt u in staat om in te spelen op dit consumentengedrag. Met live chat kunnen uw potentiële kopers 7 dagen in de week van 09.00 tot 23.00 uur, op elk gewenst moment, online al hun vragen stellen, een proefrit plannen en afspraken maken.
Zet chat in en de verkoop gaat na sluitingstijd gewoon door. Neem contact op met de afdeling Sales Support. Bel +31 (0)88 - 73 00 100 of e-mail info@autotrader.nl.

Online Taxatie Module: verhoog uw verkoopkansen

Met de Online Taxatie Module kunnen de bezoekers van uw advertentiepagina eenvoudig en kosteloos een taxatie opvragen. De potentiële koper ontvangt dan een persoonlijk inruilvoorstel inclusief 3 afbeeldingen van de aangeboden occasion en uw contactgegevens.

U ontvangt direct per e-mail alle relevante gegevens zoals NAW, telefoon, e-mail en alle autogegevens. Zo kunt u direct met deze consument in contact treden.
Doelstelling van deze taxatie is het genereren van leads voor u. De taxatie zelf is geautomatiseerd gemaakt en voor u niet bindend, maar geeft u wel de mogelijkheid om deze potentiële kopers actief te benaderen.
52% van de consumenten die een Online Taxatie opvragen kopen binnen 6 maanden een auto!

Stap nu in. Neem contact op met de afdeling Sales Support. Bel +31 (0)88 - 73 00 100 of e-mail info@autotrader.nl.