Audi Q3 35 TFSI S-tronic Pro Line S-Line

Gewijzigd sinds 1 week
Blokweg logoBereken je autolening

Audi Q3 35 TFSI S-tronic Pro Line S-Line

(Financieren?)
€ 32.950,-
Incl.BTW
€ 27.706,-
Excl. BTW
  • BouwjaarJan 2020
  • Kilometerstand109.195 km
  • Vermogen150 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • APK totJanuari 2026
  • KenmerkenGrijs, Metallic lakSUV/Off-Road/Pick-Up5 deuren5 zitplaatsen
  • LandversieNederland
  • Garanties
    NAP-Check
    NAP-Check

    Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

    100% onderhouden
    100% onderhouden

    Onderhoud uitgevoerd zoals fabrikant heeft voorgeschreven.

    Geen sprake van achterstallig onderhoud.

    Onderhoudshistorie gecheckt door een deelnemer van 100% onderhouden.

    Let op het juiste kenteken en of de datum waarop dit 100% Weblabel is verstrekt recent is.

    100% label geldigheid is op te vragen bij de stichting.

  • KentekenG-611-ZV

Opties

Informatie van de verkoper

Audi Q3 35 TFSI S-tronic Pro Line S-Line

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Audi Q3 u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. Met de S-Line styling laat dit model zich van zijn meest dynamische kant zien. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De sportstoelen geven het interieur van deze Q3 een super strakke en sportieve uitstraling. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, warmtewerend glas, aluminium dakrailing en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van electronic climate control, lederen sportstuur, regensensor, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Met voorzieningen als hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren deze auto aan u met Garantie. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak! Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor een afspraak.

AutoRoden.nl is een autobedrijf 100% gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte occasions. Bij ons kunt u terecht voor dealer kwaliteit occasions tegen zeer scherpe prijzen.
Doordat wij onze auto's rechtstreeks inkopen zijn wij in staat om onze auto's tegen handelsprijzen aan te bieden.

AutoRoden B.V.
Westeresch 17
9301ZW Roden
0505029299
info@autoroden.nl

www.autoroden.nl/

Westeresch 179301 ZW RODEN

Jeroen Siekman

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op