BMW 118 1-serie 118i Business Limited Edition

Gewijzigd sinds 1 week
Blokweg logoBereken je autolening

BMW 118 1-serie 118i Business Limited Edition

(Financieren?)
€ 12.445,-
  • BouwjaarJun 2012
  • Kilometerstand163.346 km
  • Vermogen170 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • APK totNovember 2024
  • KenmerkenZwart, Metallic lakHatchback5 deuren5 zitplaatsen
  • KentekenJ-902-TS

Opties

Informatie van de verkoper

BMW 1-serie 118i Business Limited Edition

Met een auto als deze BMW 1-serie komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Staat u voor een stoplicht, dan is er geen aandrijving nodig. Het start-stopsysteem schakelt de motor weer aan als het groen is en u gaat verder rijden. Ook is de auto voorzien van: verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U vindt in deze auto ook airconditioning. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Ook is de BMW uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

In de BMW 1-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Is de bandenspanning aan de lage kant? Dan geeft het bandenspanningscontrolesysteem direct een seintje.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Afleverpakketten



Autos2Go is het Occasion Autobedrijf van Zoetermeer. Wij zijn gevestigd aan de van leeuwenhoeklaan 2a. Hier bent u van harte welkom om in onze showroom alle wagens te bezichtigen. Autos2go is aangesloten bij de Bovag. Kijkt u ook op www.autos2go.nl voor de meest uitgebreide informatie per auto en meerdere foto's, voor een inruilvoorstel gebruik het inruilformulier op www.autos2go.nl. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@autos2go.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0792600030. Zondag op afspraak. Tevens mogelijk om s'avonds en zondag autos direct meenemen en tenaamstellen!

Autos2go
Van Leeuwenhoeklaan 2
2713RB Zoetermeer
079 260 0030
infoautos2go@gmail.com

www.autos2go.nl

Van Leeuwenhoeklaan 2a2713 RB ZOETERMEER

Afdeling verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op