MINI John Cooper Works Mini 2.0 S Chili JCW PAKKET UNIEK*PANO*CAMERA*HARM

Gewijzigd sinds 1 week
Blokweg logoBereken je autolening

MINI John Cooper Works Mini 2.0 S Chili JCW PAKKET UNIEK*PANO*CAMERA*HARM

(Financieren?)
€ 19.950,-
  • BouwjaarMrt 2015
  • Kilometerstand101.009 km
  • Vermogen192 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • APK totJuli 2024
  • KenmerkenBruin, Metallic lakHatchback3 deuren4 zitplaatsen
  • KentekenTJ-642-R

Opties

Informatie van de verkoper

Mini Mini 2.0 Cooper S Chili JCW PAKKET UNIEK*PANO*CAMERA*HARMAN/KARDON

🌟 Verwen jezelf met de ultieme rijervaring! 🚗💨 Ontdek onze prachtige Mini 2.0 Cooper S, voorzien van het exclusieve John Cooper Works (JCW) Pakket, zowel binnen als buiten, in de verleidelijke kleur 'Chocolate Brown Metallic'. Met een overvloed aan luxe en technologie, is deze Mini een ware sensatie op de weg.

🔥 Verwen je zintuigen met de sportstoelen, compleet met stoelverwarming voor die extra comfortabele ritten. Nooit meer stressvolle parkeermanoeuvres dankzij de achteruitrijcamera en parkeersensoren, zowel voor als achter.

🗺️ Ga op avontuur met vertrouwen dankzij het navigatie full map multimedia systeem met Bluetooth-connectiviteit, waarmee je moeiteloos je weg vindt. Geniet van een adembenemend uitzicht met het elektrisch glazen panoramadak, terwijl je omringd wordt door het meeslepende geluid van de Harman Kardon-geluidsinstallatie.

🏁 Ervaar de ultieme controle met het JCW-stuur, compleet met schakelflippers voor een sportieve rijervaring, en geniet van ontspannen ritten met cruise control.

🔑 Deze Mini 2.0 Cooper S met JCW Pakket is niet alleen een auto, maar een levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je betoveren door deze unieke combinatie van stijl, prestaties en comfort!



Yorta Automotive
Stevinweg 11
7741 KT Coevorden
+31618578708

www.yorta-automotive.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Stevinweg 117741 KS COEVORDEN

Afdeling Verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op