Overig

Gewijzigd sinds 1 week
Blokweg logoBereken je autolening

Overig

(Financieren?)
€ 56.290,-
Incl.BTW
BTW verrekenbaar
  • BouwjaarJan 2024
  • Kilometerstand- km
  • Kenmerken, Metallic lakOverig
  • Garanties
    BOVAG Garantie
    BOVAG Garantie

    Tot 12 maanden na aankoop worden gebreken kosteloos hersteld*.

    Onpartijdige Hulp bij Klachten in geval van onenigheid over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en BOVAG Algemene Voorwaarden.

    Toegang tot de Geschillencommissie (indien bemiddeling niet leidt tot een oplossing).

    Nakomingsgarantie: als de Geschillencommissie een bindende uitspraak doet in een zaak, dan staat BOVAG, binnen grenzen, garant voor nakoming van die uitspraak.

    De voorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond.

    * Zie www.bovag.nl/garantie voor de voorwaarden
  • Kenteken30-28-91

Informatie van de verkoper

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Ook 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Het doek is gevallen voor de ouderwetse autosleutel. Instappen en wegrijden gaat met keyless start.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De file assistent verzacht het fileleed door automatisch veilig afstand te houden tot de voorligger en zo nodig zelfs te stoppen als de rij tot stilstand komt. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Enyaq iV te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Maas-De Koning – dé autodealer verspreid over de Randstad, tussen de grote steden. Dealer voor de merken Volkswagen, Audi, Audi RS, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Kom langs voor onze uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, reparatie, schadeherstel, leasing en accessoires.

Meer informatie

Aanvullende garantielabels: Audi Selectie :plus, Das WeltAuto
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Inbegrepen afleverpakket: All-in prijs: All-in prijs
Dit afleverpakket bevat: Audi Selectie :plus; BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Geldige APK, RDW-leges
Kenteken: 302891

Aanvullende opties en accessoires

  • RDW-leges

Nieuwveenseweg 72421 LA NIEUWKOOP

Afdeling Verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op