Subaru Impreza WRX STI 2.5T Sport Premium

Gewijzigd sinds 3 dagen
Blokweg logoBereken je autolening

Subaru Impreza WRX STI 2.5T Sport Premium

(Financieren?)
€ 53.900,-
  • BouwjaarSep 2018
  • Kilometerstand50.364 km
  • Vermogen300 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenBlauw, Metallic lakSedan4 deuren5 zitplaatsen
  • KentekenX-882-FB

Opties

Informatie van de verkoper

Subaru Impreza WRX STI 2.5T Sport Premium

Algemene gegevens

Kenteken: X-882-FB
Tellerstand: 50364 KM
Carrosserievorm: Sedan
Aantal deuren: 4
Brandstofsoort: Benzine
Bouwjaar: 2018
Transmissie: Handgeschakeld
Kleur: Blauw Metallic
Interieur: Zwart
Bekleding: Leder
Onderhoudshistorie aanwezig: Ja

Technische gegevens

Motorinhoud: 2457 cc
Aantal cilinders: 4
Vermogen: 221 kW / 301pk
Koppel: 407Nm
Ledig gewicht: 1475 kg
Emissieklasse: Euro 6
Acceleratie (0-100 km/h): 5.2 seconden
Topsnelheid: 255 km/h
Gemiddeld verbruik (stad): 14.0 l/100km
Gemiddeld verbruik (snelweg): 8.4 l/100km
Gemiddeld verbruik (gecombineerd): 11.2 l/100km

Functionaliteit

Lengte (cm): 460 cm
Breedte (cm): 180 cm

Financiële gegevens

Motorrijtuigenbelasting: € 241 - 264 per kwartaal
Oorspronkelijke cataloguswaarde: € 97808 (incl. 21% BTW, incl. BPM)
BTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaar




Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG Garantie (12 maanden)



Graag verzoeken we om op afspraak te komen zodat we de occasion voor u klaar kunnen zetten.
Inruilvoorstellen via mail word niet direct op gereageerd door de velen aanvragen zonder fotos kunnen wij geen inruilvoorstel maken whatsapp is sneller 06-13377705.
Occasion Private lease of operationeel lease of financiering is ook mogelijk bij deze auto.
Prijs is Rijklaar met 12 maanden garantie. 
Verkoop 06-13377705.
Kiest u voor onze verzekering dan krijgt u bij ALLRISK zelfs tot het 8ste levensjaar en 150.000 km garantie bij europese autos en zelfs 10de levensjaar en 150.000 km bij aziatische autos + 3 jaar aankoopwaarde regeling + Pechhulp Europadekking + servicepas t.w.v. gemiddeld 60 euro per jaar voor onderhoud.
vraag naar de voorwaarde.

Deze goed onderhouden Subaru WRX STI heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak en het heerlijke lederen interieur is het soms bijna jammer dat u op uw bestemming moet uitstappen. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg… elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Achter het stuur van deze Subaru bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Subaru WRX STI samen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Autobedrijf van Vlerken B.V.
Industrieweg 50
5731HR Mierlo
0492-664141
info@autobedrijfvanvlerken.nl

www.autobedrijfvanvlerken.nl

Disclaimer; Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens, van de aangeboden occasions en de gegevens van nieuwe auto's, merken, types, nieuws etc. besteed wordt, kan Autobedrijf van vlerken niet verantwoordelijk en of aansprakelijk gehouden, worden voor eventuele fouten, onmissies of onvolkomenheden in de gegevens., Bezoekers en of gebruikers van onze site kunnen op geen enkele wijze rechten, ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Industrieweg 505731 HR MIERLO

Willem van Vlerken

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op