Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Track&Field 4Motion Pano Key Less

Gewijzigd sinds 5 dagen
Blokweg logoBereken je autolening

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Track&Field 4Motion Pano Key Less

(Financieren?)
€ 13.249,-
  • BouwjaarAug 2012
  • Kilometerstand91.884 km
  • Vermogen160 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • APK totSeptember 2024
  • KenmerkenZwart, Metallic lakSUV/Off-Road/Pick-Up5 deuren5 zitplaatsen
  • KentekenP-423-GP

Opties

Informatie van de verkoper

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Track&Field 4Motion Pano Key Less

Superieure techniek, innovatie van de bovenste plank en ongekende topprestaties: dat is wat u van een Duitse auto mag verwachten. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Tiguan in uitstekende conditie. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De elektronische systemen in deze Volkswagen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. De Volkswagen is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Tiguan is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Langere remweg, meer brandstofverbruik: slappe banden zijn niet wenselijk. Daarom heeft deze auto als optie een bandenspanningscontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Tulp Autobedrijf in Tilburg is een universeel autobedrijf. Wij hebben ruim 130 occasions op voorraad. Wij zijn RDW-erkend en kunnen de auto’s ook ter plaatse tenaamstellen op uw naam. Tevens hebben wij de mogelijkheid om u een autoverzekering aan te bieden met een lage premie. Ook het regelen van een Autofinanciering kunnen wij u aanbieden, vraag naar de mogelijkheden.

Garantie is mogelijk voor meer prijs.

Wij zijn doordeweeks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18.00 uur, op zaterdag tussen 10:00 tot 17:00 uur. En op zondag zijn wij enkel geopend op afspraak. Buiten openingstijden zijn wij geopend op afspraak !!!

BEZICHTIGING/PROEFRIT UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
INRUIL IS MOGELIJK


Tulp Autobedrijf V.O.F
Zevenheuvelenweg 7
5048AN Tilburg
0619681441
verkoop@tulpautobedrijf.nl

www.tulpautobedrijf.nl/

Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten.
Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Wij adviseren de opties en specificaties zelf te controleren. Bij twijfels kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.
Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u ons gerust bellen of mailen. Bel 06-19681441 voor een proefrit.

Zevenheuvelenweg 75048 AN TILBURG

Afdeling Verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op