Ford Transit 350 2.0 TDCI L3H2 Limited

Gewijzigd sinds 3 weken
Blokweg logoBereken je autolening

Ford Transit 350 2.0 TDCI L3H2 Limited

(Financieren?)
€ 36.240,-
Incl.BTW
€ 29.950,-
Excl. BTW
  • BouwjaarAug 2019
  • Kilometerstand94.373 km
  • Vermogen185 PK
  • BrandstofDiesel
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenBlauwBedrijfswagen5 deuren3 zitplaatsen
  • LandversieNederland
  • Garanties
    BOVAG Garantie
    BOVAG Garantie

    Tot 12 maanden na aankoop worden gebreken kosteloos hersteld*.

    Onpartijdige Hulp bij Klachten in geval van onenigheid over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en BOVAG Algemene Voorwaarden.

    Toegang tot de Geschillencommissie (indien bemiddeling niet leidt tot een oplossing).

    Nakomingsgarantie: als de Geschillencommissie een bindende uitspraak doet in een zaak, dan staat BOVAG, binnen grenzen, garant voor nakoming van die uitspraak.

    De voorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond.

    * Zie www.bovag.nl/garantie voor de voorwaarden
    NAP-Check
    NAP-Check

    Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

  • KentekenVBS-13-R

Opties

Informatie van de verkoper

Ford Transit 350 2.0 TDCI L3H2 Limited

Go Further, zeggen ze bij Ford. En dat doen ze dan ook. Net wat verder in technologie en innovatie. Steeds een stapje meer. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. In deze Ford profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Deze auto is voorzien van parkeersensoren voor en achter, cruise control, airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

De geadverteerde prijs is de rijklaar prijs. Deze auto wordt afgeleverd met een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, 12 Maanden Bovag garantie, tenaamstelling en wordt volledig gepoetst aan binnen en buitenzijde. Deze garantie is van bumper tot bumper! Bel of mail ons voor een voorstel op maat. Bezichtiging of proefrit? Bel ons of stuur een e-mail. Voor grote en duidelijke foto's ga naar www.autobedrijfjaspers.nl Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken wij u altijd even te bellen voor dat u komt kijken. Inruil van uw huidige auto is mogelijk.

Autobedrijf Jaspers is het adres in de regio voor uw auto en camper.
Al jaren zijn wij een betrouwbare partner voor uw mobiliteit.
Wij bieden u de glasheldere BOVAG-garantie-voorwaarden voor maximale zekerheid.-
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden
(tekst, specificaties en prijzen in deze advertentie zijn onder voorbehoud van zetfouten en bieden geen rechten)

Autobedrijf Jaspers BV
Houtstraat 7
4231DS Meerkerk
0183-351412
info@autobedrijfjaspers.nl

www.autobedrijfjaspers.nl

Neem contact op

Specificaties / Gegevens

BouwjaarAug 2019
BrandstofDiesel
Kilometerstand94.373 km
SchakelingAutomatisch
KleurBlauw
Vermogen185 PK
Cilinderinhoud1.995 cm³
KentekenVBS-13-R
Aantal zitplaatsen3 zitplaatsen
CarrosserievormBedrijfswagen
Aantal deuren5 deuren
BTW verrekenbaarJa