Rover Rover Land Santana

Gewijzigd sinds 1 dag
Blokweg logoBereken je autolening

Rover Rover Land Santana

(Financieren?)
€ 11.500,-
  • BouwjaarJan 1980
  • Kilometerstand32.941 km
  • BrandstofDiesel
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenGroenSUV/Off-Road/Pick-Up3 deuren

Informatie van de verkoper

In het midden van de jaren vijftig werd in Linares, Spanje, het bedrijf Metalurgica de Santa Ana S.A., later Santana Motor S.A., opgericht, dat zich toelegde op de bouw van landbouwwerktuigen en terreinauto’s. Al snel ontstond een samenwerking met Land Rover en bouwde Santana in Spanje in licentie diverse Land Rover modellen. Vanaf het begin van de jaren zestig werden die ook naar andere landen geëxporteerd. Ruim twintig jaar later werd de samenwerking met Land Rover verbroken. Tegenwoordig werkt Santana samen met Iveco.
De door Classic Park aangeboden Santana is een Land Rover Serie III die in 1980 door Santana is gebouwd. De auto heeft een 2286 cc viercilinder dieselmotor met een handmatige vierversnellingsbak. Alle voorzieningen zijn aanwezig om met deze auto het meest onbegaanbare terrein te trotseren. Doordat stoelen en banken eenvoudig kunnen worden verwijderd en zelfs de hele hardtop kan worden afgenomen, is het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage in grenzeloos veel variaties samen te stellen. De Land Rover is bovendien voorzien van een trekhaak.
De hele auto is spartaans. Het zwarte skaileren interieur, het gebruik van traanplaat, het weglaten van binnenbekleding, de bladveren, de vierwielaandrijving, het reservewiel op de motorkap, handmatig te openen ventilatiekleppen onder de voorruit, zoveel aan deze auto maakt hem tot een stoere alleskunner die alle avontuurlijke eigenschappen van de gebruikers prikkelt.

Meer informatie

Interieur: Zwart, Skai
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Koppenhoefstraat 145283 VK BOXTEL

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op