Chevrolet Corvette PRICE REDUCTION! Sting Ray Blue on Blue, Very nice

Gewijzigd sinds > 1 maand
Blokweg logoBereken je autolening

Chevrolet Corvette PRICE REDUCTION! Sting Ray Blue on Blue, Very nice

(Financieren?)
€ 99.500,-
  • BouwjaarFeb 1966
  • Kilometerstand9.754 km
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenBlauwCoupé
  • LandversieVerenigde Staten
  • KentekenCH-66-68

Opties

Informatie van de verkoper

Prijsverlaging van € 110.000,- nu € 99.500,-

PRICE REDUCTION SALE!

The past few years have been incredibly successful, with hundreds of classic and sports cars finding new homes around the world.

As a result of our success, we’ve received a large number of trade-in vehicles. Now, we’re thrilled to offer these cars at special sale prices!

Please note: these reduced prices are only available for a limited time and these cars are listed as “price reduction”.

Don’t miss out on this rare opportunity to drive home your dream car at an unbeatable price!

Browse our selection now and make your dream a reality.

De Corvette C2 luistert naar de naam Sting Ray, vanwege de gelijkenis met de pijlstaartrog. De in de windtunnel ontworpen Corvette was direct leverbaar met V8 en door het gebruik van een fiberglass carrosserie bleef het gewicht binnen de perken. De C2 Sting Ray wordt door velen gezien als de mooiste Corvette van de hele reeks. In 1964 verdwijnt de 'ruggengraat' uit de achterruit waardoor de bijnaam 'Split Window' verdwijnt.

Deze felblauwe coupé stamt uit 1966 en daarmee is het er dus eentje met enkele achterruit. Een prachtig gelijnde coupé waarbij de lakkleur goed combineert met het fris blinkende chroom. De kunststof body verkeert in een uitstekende staat waarbij alle panelen mooi strak zijn, portieren mooi sluiten en alle details perfect gemonteerd zijn. De auto is al eens voorzien van een nieuwe laklaag in de originele kleur. Een erg sprankelende auto, die op uw netvlies blijft staan.
Kenmerkend voor Corvette's van deze generatie zijn de zeer kleurrijke interieurs. Ofwel zijn ze in een perfect bijpassende kleur uitgevoerd, ofwel is er gekozen voor een groot contrast. Bij deze Nassau Blue Sting Ray is het duidelijk dat men gegaan is voor een bijna overeenkomstig blauw metallic interieur. Het 'blue on blue' thema staat in één woord fantastisch. Het contrast met enkele zwarte panelen op het dashboard en veel aluminium(kleurige) details maakt het interieur tot een geweldige plek om tijd door te brengen, met het grote houten stuur in uw handen en uw rechtervoet op het pedaal om de grote 327 V8 met 304 pk aan te sporen tot grote daden.
De V8 klinkt en presteert zoals u mag verwachten bij een muscle car als deze, waarbij de motor het vermogen via een handgeschakelde vierbak naar de achterwielen brengt. De al vermelde 304 pk in combinatie met een, ook vandaag de dag nog indrukwekkend koppel van 488 Nm zorgen voor spectaculaire prestaties. De sprint naar de 100 km/u neemt slecht fractioneel meer dan 6,5 seconden in beslag, nog meer indruk maken de tussensprints met de C2. Het zorgt voor spektakel en vooral een grijns van oor tot oor.
Bij de auto komt ook een stapel facturen en documenten, evenals een instructieboekje. Qua onderhoud is de C2 keurig bij en klaar voor een nieuw hoofdstuk bij een nieuwe eigenaar.

Een Corvette C2 dus waarvan u direct met volle teugen kunt genieten, of nou dat rijdend is terwijl u de 5,4 liter V8 duidelijk zijn werk hoort doen, of genietend in uw garage om de prachtige vormgeving in u op te nemen.

Meer informatie

Tellerstand: 6.061 mijlen
Interieurkleur: Licht blauw
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Arnhemsestraat 476971 AP BRUMMEN

Afdeling verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op