Volvo 262 Coupé Bertone 2.7 262C ZEER UNIEK! COLLECTORS ITEM

Gewijzigd sinds 2 weken

Volvo 262 Coupé Bertone 2.7 262C ZEER UNIEK! COLLECTORS ITEM

(Financieren?)
€ 10.950,-
  • BouwjaarAug 1978
  • Kilometerstand210.000 km
  • Vermogen150 PK
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenZilver, Metallic lakCoupé2 deuren

Opties

Informatie van de verkoper

Hartelijk dank voor uw interesse in deze Volvo 262.
In opdracht door onze klant aangeboden.
Afkomstig van zijn huidige 2e eigenaar! Betreft een origineel Nederlands geleverde Volvo 262.
Deze Volvo is meer dan 35 jaar van één eigenaar geweest. Auto voor enkele jaren terug verkocht naar zijn huidige 2e Belgische eigenaar. Heeft recent nog een nieuwe Belgische keuring gehad en die is geldig tot 6/2021.
Goed onderhouden auto waar nog regel matig met mooi weer mee is gereden. De prachtige 2.7L loopt fantastisch motor is starten lopen. De automatische transmissie schakelt goed door alle gangen en de remmen functioneren naar behoren. Een heerlijke auto om lekker mee te cruisen. Betreft de Rolls-Royce onder de Volvo's

Prachtig model, zeldzaam en een echte gewild liefhebbers/verzamelaars object. Tot in detail origineel met de prachtige originele Bertone componenten en accenten. Auto is ooit eens volledig opnieuw gespoten. Verkeerd nog in goede toonbare staat maar verwacht geen nieuwstaat! hier en daar een klein krasje of blaasje wat natuurlijk bij de charme van deze auto hoort. Auto is volledig met 3 sleutels en enkele boekjes.
Aantal jaren terug groot onderhoud gehad waarbij er 2 nieuwe nokkensassen in het motorblok zijn gekomen, 12 nieuwe kleptuimelaars, nieuwe distributieketting +spanners +tandwielen, nieuwe cilinderkop pakking links&rechts, nieuw koelwater en een nieuwe thermostaat en natuurlijk nieuwe olie en filters.

Het interieur is volledig origineel. Ongelofelijk mooi en netjes origineel gebleven. Prachtige stoelen met de gebruikelijke gebruikerssporen prachtig mooie vintage geleefde look. Full options uitgevoerd zelfs met elektrische spiegels en ramen. Carrosserie is ooit al eens volledig aangepakt. En voorzien van een nieuwe beschermende laag. Ook recent bij de keuring een nieuw uitlaat systeem voor de huidige eisen anno 2020. Natuurlijk hier en daar wel een klein plekje wat elke Volvo van 1978 heeft.

Nog voorzien van het éérste originele dak. Ooit op de bekende plekken al gerepareerd geen nieuwstaat wel water dicht en boven op het dak scheur vrij! Ook staat hij op de 4 originele lichtmetalen velgen met goede Michelin banden. Zoals u ziet in de kofferbak ruimte bevindt zich een reserve setje wielen met het originele reservewiel +krik +gereedschap set. Motorruimte in onberispelijke conditie gewoon fantastisch.

Wie wil nu niet de nieuwe eigenaar van dit zeldzame en tevens waardevaste investering worden.
Genieten onder het genot van een prachtig rendement.


Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Martijn
+31 683909575
info@wolfauto.nl
Alleen op afspraak geopend.
Maandag/Vrijdag 8:00-17:00

Bedrijfsinformatie

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Wolf Auto's niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Meer informatie

Modelreeks: jul 1978 - jul 1981
Interieurkleur: Zwart
Aantal sleutels: 2
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Anthony Fokkerweg 117602 PK Almelo

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op