Kia Carens 1.6 GDi ExecutiveLine 7 Persoons

Gewijzigd sinds 5 dagen
Blokweg logoBereken je autolening

Kia Carens 1.6 GDi ExecutiveLine 7 Persoons

(Financieren?)
€ 23.995,-
  • BouwjaarFeb 2018
  • Kilometerstand59.100 km
  • Vermogen135 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenZwart, Metallic lakMPV5 deuren7 zitplaatsen

Opties

Informatie van de verkoper

Kia Carens 1.6 GDi ExecutiveLine 7 Persoons

Opschieten, stilstaan, uren maken… uw werk vraagt al genoeg van u. Met deze zakenauto krijgt u er ook veel voor terug. De aandrijving van deze Kia komt voor rekening van een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Om het af te maken is deze auto voorzien van een lederen interieur. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Muziek, radio, podcasts, routeinformatie: het audio-installatiesysteem is gekoppeld aan het full map navigatiesysteem en levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Kia met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht.

Zoals u mag verwachten van deze Kia Carens is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?



Hanssen Auto's
Pannenweg 104
6031 RK Nederweert
0495-592154
info@hanssenautos.nl

www.hanssenautos.nl
We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Pannenweg 1046031 RK NEDERWEERT

Roland Hanssen

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op