Volvo V60 2.0 T5 Momentum AUTOMAAT, BTW

Gewijzigd sinds 1 dag
Blokweg logoBereken je autolening

Volvo V60 2.0 T5 Momentum AUTOMAAT, BTW

(Financieren?)
€ 26.999,-
Incl.BTW
€ 23.022,-
Excl. BTW
  • BouwjaarApr 2019
  • Kilometerstand139.464 km
  • Vermogen250 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • APK totApril 2025
  • KenmerkenGrijsStationwagen5 deuren5 zitplaatsen
  • LandversieNederland
  • Garanties
    NAP-Check
    NAP-Check

    Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

  • KentekenXZ-505-N

Opties

Informatie van de verkoper

Volvo V60 2.0 T5 Momentum AUTOMAAT, BTW

Goed voor de dag komen? Dat gaat lukken met deze topklasse zakenauto. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De comfortstoelen zitten op lange ritten zo prettig dat u bijna vergeet te pauzeren. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met smartphone connectiviteit heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een intelligente auto, dat is het zeker. Makkelijk inparkeren met de parkeersensoren achter en comfortabel op weg dankzij de adaptive cruise control. De regensensor voelt zelf nattigheid en reageert daarop, en als het donker wordt doet de automatisch inschakelbare verlichting de lichten aan. De kans op botsingen wordt tegengegaan door de eveneens sensorgestuurde kruisend verkeer detectie en achteropkomend verkeer waarschuwing. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Volvo V60 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

ALLE INRUIL MOGELIJK
FINANCIERING MOGELIJK
LEASEN MOGELIJK

Openingstijden OP AFSPRAAK!
Elke dag van 08:00 tot 23:00

Wij kunnen 24/7 auto's op naam zetten.

Piek Automotive
Weusteweg 2
7641AG Wierden
0546-627585

Weusteweg 27641 AG WIERDEN

Afdeling verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op