Oldtimer Delahaye 135 MS Worblaufen cabriolet

Gewijzigd sinds > 1 maand
Blokweg logoBereken je autolening

Oldtimer Delahaye 135 MS Worblaufen cabriolet

(Financieren?)
€ 229.900,-
  • BouwjaarJan 1947
  • Kilometerstand75.558 km
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenBeigeCabrio2 deuren

Opties

Informatie van de verkoper

Deze Delahaye 135 MS Worblaufen cabriolet heeft een uitzonderlijke uitstraling. Het zijn niet alleen de sportieve carrosserielijnen en achterover hellende grille, maar het zijn ook de art deco vormen, de kleurkeuze van de lak, het interieur, het opmerkelijke dashboard met het transparante driespaaks stuurwiel en de transparant vormgegeven knoppen die alle aandacht naar zich toetrekken. In totaal zijn er door Worblaufen slechts zes exemplaren van de Delahaye 135 MS cabriolet gemaakt. De neus van deze auto heeft een vormgeving die op geen van de andere vijf gebouwde Worblaufen cabriolets voorkomt en die de auto een uitermate uitgebalanceerd aanzien geven. Dit exemplaar wordt beschouwd als de mooiste van de zes. De 135 MS heeft een zijwaarts scharnierende motorkap, waaronder een 3557 cc 6-cilinder lijnmotor met bovenliggende nokkenas en drie carburateurs is ingebouwd. Deze is gekoppeld aan een Cotal versnellingsbak en levert een vermogen van 132 pk.
Deze Delahaye stond tot 2014 in Zwitserland geregistreerd en heeft sinds maart 2015 een Nederlands kenteken. In 1998 heeft de motor een revisie ondergaan en in het najaar van 2015 is de carrosserie overgespoten, waarbij de auto is teruggebracht naar de oorspronkelijke gebroken-witte kleur. Het interieur is vrijwel geheel voorzien van het originele leder.
Deze ruime vierpersoons cabriolet is in zeer goede staat. In de documentatie zijn diverse onderhouds- en restauratienota’s aanwezig, originele brochures en restauratiefoto’s, alsmede een fabrieksverklaring dat er slechts zes exemplaren zijn gebouwd.

Meer informatie

Interieurkleur: Bruin
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Koppenhoefstraat 145283 VK BOXTEL

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op