Jeep Renegade 1.6 E-torq Night Eagle II Navi Cruise PDC

Gewijzigd sinds 1 week
Blokweg logoBereken je autolening

Jeep Renegade 1.6 E-torq Night Eagle II Navi Cruise PDC

(Financieren?)
€ 17.950,-
  • BouwjaarJul 2017
  • Kilometerstand102.792 km
  • Vermogen110 PK
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingHandgeschakeld
  • APK totJuli 2025
  • KenmerkenWitSUV/Off-Road/Pick-Up5 deuren5 zitplaatsen
  • KentekenPK-238-Z

Opties

Informatie van de verkoper

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF KOSTEN RIJKLAAR MAKEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

Punctueel onderhouden Jeep Renegade in de sportieve carrosseriekleur Alpine White voorzien van de krachtige en zuinige 1.6 E-Torq 110PK motor. Het gaat hier om de extra luxe Night Eagle II uitvoering met o.a. zwarte 18-inch lichtmetalen velgen, zwarte grille en dakrail, navigatie, cruise control en parkeersensoren achter.

Deze auto is nieuw in Nederland geleverd en heeft pas twee eigenaren gehad. De eerste eigenaar heeft hem in 2020 bij ons bedrijf ingeruild en de tweede eigenaar heeft hem nu ook weer bij ons bedrijf ingeruild. De onderhoudshistorie is aanwezig.

Extra op deze auto: Trekhaak met 13-polige aansluiting.

JEEP RENEGADE NIGHT EAGLE II: De Renegade Night Eagle II is gemaakt voor het avontuur. U ook? Het is tijd om nieuwe wegen in te slaan. Op zoek naar nieuwe belevenissen. Met zijn glanzend zwarte badges, frontgrille, mistlampomlijstingen en 18-inch lichtmetalen velgen is deze speciale Renegade klaar voor een hoofdrol in uw volgende opzienbare verhaal.

OP JACHT IN DE NACHT: Welke weg u ook inslaat, er is geen bestemming waar de Renegade Night Eagle II u niet brengt. Hij is voorzien van een krachtige 1.6 E-torq-benzinemotor van 110pk/81kW met handgeschakelde zesversnellingsbak. Zijn unieke stijl en verbazingwekkende veelzijdigheid maken de weg vrij naar nieuwe ervaringen, bijzondere ontmoetingen en opwindende avonturen. Elke dag opnieuw.

OPWINDING VAN BINNENUIT: In de Renegade Night Eagle II komt u aan comfort niets tekort, dankzij onder andere het lederen stuurwiel, het Uconnect LIVE-navigatiesysteem, de parkeersensoren achter en de exclusieve zwarte bekledingsstof. Speciale stylingdetails als de
glanzend zwarte interieuraccenten en de gestileerde Jeep-grille op de rugleuningen van de voorstoelen creëren daarbij samen het stoere karakter dat elke Jeep van nature heeft. Een omgeving waarin niets onmogelijk lijkt.

Afmetingen: Lengte 4.255mm, hoogte incl. dakrails 1.697mm, breedte 1.805mm. Maximaal trekgewicht geremd 800kg

Bedrijfsinformatie

  • Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: jan 2017 - dec 2018

Technische informatie
Koppel: 152 Nm
Tankinhoud: 48 liter
Acceleratie (0-100): 11,8 s
Topsnelheid: 177 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 426 x 181 x 170 cm
Wielbasis: 257 cm

Gewichten
Laadvermogen: 570 kg
GVW: 1.865 kg
Max. trekgewicht: 800 kg (ongeremd 600 kg)

Interieur
Interieurkleur: Zwart

Milieu
Energielabel: D

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Aanvullende opties en accessoires

Exterieur
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Buitenspiegels in carrosseriekleur

Infotainment
  • Audio-installatie
  • Multimedia-voorbereiding
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth

Interieur
  • Armsteun voor
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Elektrische ramen voor en achter
  • Stuur verstelbaar

Veiligheid
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Alarm klasse 1(startblokkering)

Overige
  • Extra getint glas achter

Twentepoort West 137609 RD ALMELO

S. Ligtenberg

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op