Porsche Cayenne 4.8 GTS Youngtimer 33.950 EX BTW

Gewijzigd sinds 2 dagen
Blokweg logoBereken je autolening

Porsche Cayenne 4.8 GTS Youngtimer 33.950 EX BTW

(Financieren?)
€ 41.080,-
Incl.BTW
€ 33.950,-
Excl. BTW
  • BouwjaarFeb 2008
  • Kilometerstand109.913 km
  • Vermogen405 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenZwart, Metallic lakSUV/Off-Road/Pick-Up5 deuren5 zitplaatsen

Opties

Informatie van de verkoper

De Porsche Cayenne GTS uit 2008 is niet zomaar een auto. Het is een symbool van prestaties, stijl en luxe. Of je nu over de snelweg rijdt of off-road avonturen beleeft, deze SUV overtreft alle verwachtingen. Deze prachtige Cayenne GTS is afkomstig uit Zwitserland. Wij kopen het liefste youngtimers in Zwitserland omdat we daar altijd ontzettend goed onderhouden exemplaren kunnen vinden. Zo is dit exemplaar ook nipt bijgehouden en bevindt deze in een fantastische staat. Dit exemplaar is uitgevoerd met Basalt zwart lakwerk en het interieur is volledig van zwart nappaleer gecombineerd met suède. Het bijzondere aan de Cayenne GTS is dat deze een speciaal ontwikkeld onderstel heeft. Hierdoor geeft de GTS de meest sportieve ervaring van alle verschillende type Cayennes. Daarnaast is de GTS lichter dan de normale Cayenne en heeft standaard een GTS body kit. Dat maakt de Cayenne natuurlijk nog mooier en nog leuker om mee te rijden! Heeft u ook al veel trek in deze heerlijke youngtimer? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.



[Bezichtiging] Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te bellen voor een afspraak voordat u langs komt? Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u, zodat we u goed kunnen adviseren over uw potentiële aankoop.

[Afleverkosten] Al onze auto's worden compleet klaar gemaakt bij verkoop. Er worden geen afleverkosten berekend. Standaard wordt het nodige onderhoud uitgevoerd en krijgt u bij aflevering een nieuwe apk. Natuurlijk wordt de auto ook voor u nagepoetst na met maken van een eventuele proefrit.

[Garantie] Standaard krijgt u bij ons 1 maand garantie op de draaiende delen (motor, versnellingsbak en aandrijflijn). Indien u een uitgebreider garantiepakket wenst, is dat mogelijk tegen een meerprijs. Informeer naar de voorwaarden.

We speak English, Wir Sprechen Deutsch, Wij spreken Nederlands.


Het inruilen van uw huidige auto is bespreekbaar. De prijzen van uw in te ruilen voertuig kunnen wij enkel met uiterste zorg bepalen bij ons op locatie. Maak hiervoor altijd een afspraak.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is VanLeuken Automotive niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in deze advertentie verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te bellen voor een afspraak voordat u langs komt? Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u, zodat we u goed kunnen adviseren over uw potentiële aankoop.

VanLeuken Automotive
De Meerheuvel 5
5221EA 'S-HERTOGENBOSCH
073-2055320
E-mail: info@vanleukenautomotive.nl
Website: www.vanleukenautomotive.nl
WhatsApp: 073-2055320

Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: 2007 - 2009

Technische informatie
Koppel: 500 Nm
Wielbasis: 286 cm
Tankinhoud: 100 liter
Acceleratie (0-100): 6,5 s
Topsnelheid: 251 km/u

Interieur
Interieurkleur: Zwart nappa / suede

Milieu
Energielabel: G

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 446 - € 488 per kwartaal

Garantie
Garantie: 3.000 km

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket Youngtimer:

- Approved Garantie 1 maand (3.000 km)

- Optie tot verlening van garantie tot 6 maanden

- Noodzakelijke servicebeurt volgens het serviceprotocol

- Wax Guard - Lakverzegeling

- Nieuwe APK

- RDW-leges en tenaamstellen voertuig


Dit afleverpakket bevat: VanLeuken Automotive Garantie Youngtimer (1 maand garantie, 3.000 km garantie); Nieuwe APK; Approved Garantie 1 maand (3.000 km), Nieuwe APK, Noodzakelijke servicebeurt volgens het serviceprotocol, Optie tot verlening van garantie tot 6 maanden, RDW-leges en tenaamstellen voertuig, Wax Guard - Lakverzegeling

Overige informatie
Basiskleur: zwart / zwart

Aanvullende opties en accessoires

Exterieur
  • elektrisch schuif-/kanteldak
  • warmtewerend glas

Infotainment
  • Audio-navigatie full map

Interieur & Comfort
  • lederen interieur
  • voorstoelen verwarmd
  • elektrisch verstelbare voorstoel(en)

Veiligheid
  • alarm klasse 1(startblokkering)
  • hoofd airbag(s) achter
  • hoofd airbag(s) voor

Overig
  • luchtvering en automatische niveauregeling
  • Optie tot verlening van garantie tot 6 maanden
  • schokdempers automatisch instelbaar

De Meerheuvel 55221 EA DEN BOSCH

Thomas van Leuken

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op