SEAT Ibiza SC 1.4 ITECH / NAVI / CRUISE CTRL / LEDER / PDC

Gewijzigd sinds 1 week
Blokweg logoBereken je autolening

SEAT Ibiza SC 1.4 ITECH / NAVI / CRUISE CTRL / LEDER / PDC

(Financieren?)
€ 7.999,-
  • BouwjaarJan 2014
  • Kilometerstand99.841 km
  • Vermogen86 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenZwart, Metallic lakHatchback3 deuren5 zitplaatsen

Opties

Informatie van de verkoper

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een SEAT Ibiza SC. De aandrijving van deze SEAT wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze SEAT is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en verwarmde ruitensproeiers zijn aan boord.

Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audiosysteem gecombineerd. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze SEAT Ibiza SC prima parkeersensoren die u een handje helpen. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze SEAT zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Extra opties op deze auto zijn: buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze SEAT voor een proefrit reserveren.Bij het ontwerpen van de SEAT Ibiza SC stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze SEAT wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het lederen interieur ademt luxe, en het zit uiteraard fantastisch. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en verwarmde ruitensproeiers.

Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze SEAT met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. De uitrusting van deze SEAT is met buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze SEAT Ibiza SC samen.

Let op modeljaar 2014 Bouwjaar 29-10-2013

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Bedrijfsinformatie

G&A Auto's is een bedrijf dat beschikt over een zeer gevarieerd aanbod in jong gebruikte occasions. Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto of naar een auto die bij u past? Wij hebben altijd minimaal een 30 tal occasions voor u op voorraad in alle prijsklassen voor Jong en Oud. Kijkt u vast bij onze occasions en zie welke auto's wij voor u in de aanbieding hebben

G&A AUTO'S HEEFT EEN WISSELENDE VOORRAAD MET EEN VOLLEDIGE ONDERHOUD EN KILOMETER HISTORIE. VANZELFSPREKEND BEHOREN INRUIL,FINANCIERING EN EEN EVENTUELE AANKOOPKEURING OOK TOT DE MOGELIJKHEDEN.DE GETOONDE PRIJS IS MEENEEM PRIJS, AL ONZE AUTOS WORDEN AFGELEVERD MET EEN NIEUWE APK EN GARANTIE.
Inruil van uw Auto, Motor, Boot, Caravan of Camper is mogelijk.

Indien u deze auto wilt komen bezichtigen, laat het ons dan telefonisch weten. Wij zetten de auto dan voor u klaar.

Wij nodigen u graag uit om bij ons langs te komen in onze verwarmde showroom. Onder het genot van een vers gemalen kopje koffie geven wij u graag persoonlijk advies over de aankoop en het onderhoud van deze occasions

Buiten openingstijden ook open op afspraak. Dagelijks telefonisch bereikbaar tot 21:00

G&A Auto's
Molenmakershoek 59A
7328JK Apeldoorn

Telefoonnummer : 055-7851225
Naar 17:00 : 06-14121520 / 06-43962920

E-mail : info@genaautos.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Meer informatie

Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 175 km/u
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 148 - € 167 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): HuisGarantie: Deze auto wordt met huisgarantie aangeboden. Huisgaranties kunnen inhoudelijk verschillen per verkoper. Voor meer informatie over deze huisgarantie kunt u contact opnemen met het autobedrijf
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie

Aanvullende opties en accessoires

Comfort & Interieur
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Houten versnellingspook
  • Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
  • Verwarmde voorstoelen

Exterieur
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitentemperatuurmeter
  • Mistlampen adaptief
  • Ruitensproeiers verwarmbaar

Veiligheid
  • Extra getint glas

Overig
  • BLUETOOTH
  • Itech
  • Leer-pakket (Ruitensproeiers verwarmbaar, Verwarmde voorstoelen)

Molenmakershoek 59a7328 JK APELDOORN

Afdeling Verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op